it’s all about him

 

photos of igor (2 av 4)

 

Vi bygger en pergola och jag har smugit in i värmen för fingrarna är kalla och ryggen värker efter allt arbete. Han är med mig. Min hostiga lilla kille. Det är nu,  när våren är precis runt hörnet, då astman är som värst. Och nätterna…

photos of igor (1 av 4)

Vi har en skön helg. Vi bastar, äter lax och kardemummabullar, läser, gräver, bygger och planerar och lyssnar på Igors klokheter. Och kolla, finaste fredagsgåvan i brevlådan från bloggkompisar. Tusen tack!! Ringen är den vackraste i sitt slag och helt perfekt på både blek och brunbränd hand har jag bestämt. Den ska jag bära på nästa veckas äventyr.

photos of igor (3 av 4)

photos of igor (5 av 1) photos of igor (4 av 4)

De tar kort på varandra. Hur fina? Hepp, nu blir det bastu och apelsin idag igen. Och sedan klämmer jag lätt några avsnitt av Girls med min man när de små somnat. Femtonåringen är typ sjukt upptagen med sin moppe i garaget, har plockat isär den helt och jag undrar just om de vet vad de sysslar med… får servera pizza sedan och tjuvlyssna en stund…