Det är kraftiga vindar och regn som drar runt höstlöven utanför mitt fönster. Jag har bytt utsikt och flyttat in på mitt nya kontor. September var otroligt intensiv så nu måste jag landa in i oktober med mer träning, bra sömn och mindre jobb.

Nu sitter och jag och jobbar med bilderna för Underbara Clara och Annakarin Nyberg, te fyllt med ingefära och tända ljus vid min sida. Det känns som att få vila hjärnan faktiskt. Som att få sitta och måla i en ritbok – inga stora beslut att fatta och inte en endaste människa jag behöver prata med.

Alltså –  egentligen får jag inte visa den här tapeten förrän på onsdag när den lanseras hos Boråstapeter men jag frågade snällt om den får skymta i ett hörn i dagens inlägg. Så fin!
Ska berätta mer om rummet och dess överraskningar då jag tapetserade om och fixade golvet. Det är spännande med gamla hus …

Nu ska jag öppna brevet som låg i brevlådan – Post från grannen Stella och hennes pappa.

Och sedan får jag dra med den är slöfocken ut på en lång promenad i regnet.