work_Kristin_lagerqvist-1872

Jag letade efter foton i min bildbank till en tysk tidning jag jobbar med och fastnade liksom i en del av förra vårens äventyr och fick en alldeles skön känsla i magen. Måste dela med mig lite. Förra våren ägde vår kreativa marknad rum i ladan på Strömma Farmlodge. Det var svinkallt men superhärligt med alla sköna människor och fina möten.

work_Kristin_lagerqvist-

Jennie, Marina och jag hade fullt upp med att dokumentera verksamheten för vår bok som lanseras i år.

work_Kristin_lagerqvist-2189

Våren kom till Strömma och tusan vad vacker den var.

work_Kristin_lagerqvist-9301

Jag lurade med min man till Florens och checkade in på Park Palace.

work_Kristin_lagerqvist-9357

Vi hade fina dagar med blommande blåregn, långa promenader, italienska smaker och dofter samt massor av samtal. Om hus, drömmar, föräldraskap ja du vet..fint var det.

work_Kristin_lagerqvist-9378

Det bästa är att om två veckor sitter jag på den här verandan igen. Och då har jag dessutom med denna fina vid min sida.

work_Kristin_lagerqvist-9800

Förra våren tog jag också kampanjbilderna till STENK på denna magiska plats. Så himla glad att få jobba med detta.

work_Kristin_lagerqvist-0604

Miranda Rebecca och jag åkte på inköpsresa till Istanbul. En alldeles magisk stad fylld av av olika hamam, nya smaker, ett alldeles särskilt ljus och böneropen under natten gungar fortfarande där inom mig.

work_Kristin_lagerqvist-0593

Denna vår åker vi dock till Indien och besöker den rosa staden Jaipur. Vi ska besöka vår leverantör och vara med och trycka tyg. Ser verkligen fram emot detta och håller också tummarna på att vi har lyckan att få komma hem till dem på en indisk afton. Älskar att uppleva andra kulturer på det sättet.

work_Kristin_lagerqvist-9870

Johanna Bradford och jag jobbade med varandra hela våren och reste runt på västkusten och gjorde olika “Hemma Hos”- reportage. Vi besökte bland annat detta vackra sovrum som tillhörde Kicki Wallmanson. Tjusigt!
Vill genast måla om i mitt sovrum när jag kikar tillbaka på detta…

work_Kristin_lagerqvist-9958

Göteborg blommade!

work_Kristin_lagerqvist-5773

Jag anordnade bloggträffen Kustliv i Varberg där på vårkanten också.

work_Kristin_lagerqvist-5757

Det blev en succé. Men med ett gäng fina bloggare, sup-brädor , yoga på stranden och en vansinnigt god middag på Johns Place är det svårt att misslyckas. Här ser du Amelia Widell och Johanna Bradford i full action.

work_Kristin_lagerqvist-8638

Jag hade en världsbäst vår helt enkelt. Så lätt att glömma ibland när man lunkar fram i vardagskaoset. Livet är rätt bra när allt kommer omkring egentligen.