reklam för egen verksamhet

Vi har skapat en otrolig stämning i butiken i Varberg. Jag är såklart partisk eftersom det är jag själv som står bakom kalaset  – men jag kan intyga att många gäster som kommit till butiken tycker det är extra härligt i år.

Inför julhandeln så byggde vi nya provrum och resultatet har varit väldigt uppskattat. Har jag skrivit o. detta tidigare kanske? Vi har i alla fall skapat möjligheter för kunden att ställa in ljset själva från varmt till kallt i provutrymmet. Vi har också hängt upp rejäla speglar med ledlsyningen bakom för en riktigt bra upplevelse. Soffgrupp framför för väntande sällskap och rådgivning.

Vi har maxat vår budget för levande ljus i år. Jajamen!
Det gäller mitt privata hem också så det blir ett skralt julbord i år. Tur vi är bortbjudna och endast behöver göra julegröten…

Böcker är alltid uppskattat och några sådana här borde ligga under varje gran.

Eller te, servetter och handkräm. Vi har verkligen försökt skapa ett sortiment i butriken som ska tilltala de allra flesta.

Dessa julepussel från John Derian har varit oerhört populära.

Likaså alla vackra julkulor vi valt ut. dessa är mina favoriter. Så sköra, vackra och unika.

Klassiska glaskylor med glitter till någon?

En annan vill ha mistel eller en liten julig soldat i granen.

Imorgon har vi alltså släpp på våra Sonja Klänningar i kulören kanel.

Och den här klassiska blusen – Kristin i vitt.

Jag är här och jobbar hela lördagen och kommande vecka har vi extra öppet inför jul Onsdag, torsdag, fredag och lördag.

För er som hinner kika förbi så kan jag meddela att det finns några rödrandiga klänningar kvar att köpa i butiken. Passa på att haffa en riktig julklänning att leva i många år framöver.
Nej nu måste jag kila – vi öppnar ju snart, ljus ska tändas, te ska bryggas och bästa julmusiken ska flöda i högtalarna. Ses vi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Jul i vårt hus – underbar stämning i butiken

  1. Ses vi? Nej, tyvärr. Var tvungen att kolla på Google Maps hur långt ner du egentligen bor. 1469 km från min adress. Snacka om att Sverige är avlångt. Lycka till med julhandeln! Och tack för en alltid så trevlig blogg. Hälsningar från ett snöigt Norrbotten.

  2. Det ser ju helt underbart ut! Vilken fantastisk plats du har skapat ❤️ Vill typ flytta till Varberg bara för det!