Igår klädde vi granen. Den fick stå i matrummet och där skänker den en underbar julstämning till både frukost och middag.
Lika bra att passa på nu när man är ordentligt sugen på julmyset. Det är möjligt att vi är i vår fjällstuga över julhelgen och då är det mysigt att ha i alla fall 2a och 3e advent med gran.
Killarna var dock besvikna på att vi inte har en stjärna.  Det hade varit fint med en sådan här i mässing…

Ska leta efter en lättare variant så att vi kan kröna vår gyllene skapelse.

Skeppet kom upp. Så himla fint så det ska jag inte plocka in i ett skåp när julen ska bort. Det får vara kvar året om och hänga på vitrinskåpet. Köpte lite nytt fint på Artilleriet förra veckan och i påsen låg då detta skepp.

Det fina fredsmärket är i mässing och var en gåva från Nijs AB.

Jag plockade in julen i vardagsrummet också. Lite fina kuddar och en en girlang runt burspråket till höger. Kanske behöver förlänga den dock så den täcker hela fönstret… Ska visa mera senare så får ni tycka till.
Jag styckar upp inlägget i två delar så kika in ikväll också för mer jul här hemma.
Fick lite brått iväg på annat – Tog längre tid än jag räknat med att knäppa tjusiga bilder på mig själv vid granen…
Hahahaha 100 knasiga bilder senare…

Ha en fin dag så länge.

Kommentarer till “Julgranen har redan fått flytta in.

  1. Jag är osäker. Undrar om jag kan ha köpt dem i en butik i Varberg för flera år sedan, kanske märket var House Doctor. Säkert lätt att göra själv dock. Bara klippa massa vimplar och sy på maskin. Går fort och lätt.

  2. Och jag undrar vart man kan hitta dessa urtjusiga mässingstjärnor ? De taggiga 🙂

  3. Så fint! Skönt att kunna njuta av lite julpynt hemma hos någon annan när mitt eget hus är en katastrof av prylar överallt – tur att du och din blogg finns. Mer Jul, tack 🙂

Kommentarer stängda