Här kommer fortsättningen från mitt julpyntade hem.
Men visst behöver girlangen täcka runt om hela fönsternischen?
Vad tycker du?
Helst vill man få bort sladdarna på ett finurligare sätt också….
Känner mig inte helt nöjd nu när jag ser resultatet faktiskt.

En glasstjärna är i alla fall uppe i fönstret samt att små vinterrosor och amaryllis har tagit plats  tillsammans med änglaspel.

Haha, Boris! Min lilla linslus.
Är lite arg på honom just nu för han har börjat krypa upp i soffan och lägga sig så fort jag vänder ryggen till.

Lite jul både i och på vitrinskåpet också. Detta är mitt dockhus – älskar att stå här och flytta grejer, lägga dit, ta bort, bygga upp osv…
Just nu har jag en gammal poesibok, en bergskristall, ett blockprint, loppisfyndad fågel, stjärna i mässing, favoritdoft från L:A Bruket, stor julgranskula, assiett från Astier de Villatte och två adventsbarn från Rörstrand.

Det blir julig stämning när man klär sig i rött också. Denna är från Stine Goya, förra året.

En liten rolig röd detalj har kommit upp på det blå skåpet också. Skulle först hänga i granen men passade bättre här.

I köket har några hyacinter fått flytta in såklart. Fint att sätta dem i olika muggar och koppar på köksbänken.
Och igår fick jag en så rolig lysande bokstav av Madeleine på Ekpr i julklapp – en batteridriven sak som jag tror kommer från Rusta. Hängde den ovanför spisen och efter skymning så blir det jättemysigt. Kan tänka mig att de är fina i ett barnrum som nattbelysning året om.

Nu ska jag krypa ner tidigt i sängen och titta på sista säsongen av Peaky Blinders. Ser du den?
Bra tips annars.
Ett annat bra tips är att lyssna på när Thomas Eriksson gästar Framgångspodden, författaren till “Omgiven av idioter”
Där fick du ett bra lästips också!

Kommentarer till “Mer jul i huset…

  1. Hej Kristin! Jag skulle så gärna vilja ha en sådan guldig girlang med vimplar som du har i din gran, får man fråga vart du köpt den?

  2. Ah, jag gillar den lilla utstickande kabeln som bryter mot resten av inredningsperfektionen 😉 På tal om perfektion, bilden på din spis/ditt kök är ju bara så himla snygg! Med den blå kannan, jättesnyggt. Lite inredningsavund nu, jag som har ett simpelt hyreskök som knappast gör sig på bild.

  3. Fint, såklart. Tänkte gällande grangirlangen, kanske är detta ett tillfälle för dig att öva på Good enough :). Ibland blir det för mycket perfektionskrav, men jag förstår dig!

    1. Hahaha, ja, det gäller ju att välja vilka bollar man ska sparka på. Ibland känns det dock skönt att lägga fokus på något så ytligt som girlanger när hela havet stormar på annat håll 😉

Kommentarer stängda