just nu – 210518 kl.14.34

Här sitter jag just nu – 210518 kl.14.34

Bland lådor, dagens lunch, kaffekoppar och fakturering. Hjärnan känns som en röra och brinner vid tinningarna och ryggen värker, men jag betar av. Jäklar vad jag betar av.
Har lagt fram en handduk eftersom jag har lovat kroppen ett bad vid bryggan och en bastu efter. Återhämtning står på schemat. Ska bara….

Det finns en fara med att jobba med sitt egna – man blir aldrig klar och ligger alltid efter. Men det positiva är att man äger sin egen tid och lägger upp arbetet precis som man själv vill – gäller att finna en hållbar arbetsmodell som fungerar för kropp och knopp.

Just nu längtar jag efter min trädgård och att läsa min bok. Har ni läst bokcirkelns denna månad?
Det ställde verkligen till det för mig att jag inte fann den som ljudbok – jag har inte haft möjlighet att vara still så mycket det sista.

Jag har lyssnat en del på poddar dock. Lyssnade bland annat på “Hur kan vi” när Paolo Roberto gästade – var tvungen att bilda min egna uppfattning såklart.
Den här är klockren och visar hur jag känner. 
Har ni lyssnat  & vad har ni att säga om detta?

Ja, ja. Nu så, nu har jag gjort hundra saker samtidigt som jag skriver detta och det är ju ingen bra kombination. Nu är klockan 15.43 och jag sätter punkt.
Undrar om jag hinner bada förresten … Nu har barnen börjat ringa för fullt nämligen, hahaha… Phu, kämpa Kristin.
Har snart tagit mig över denna puckel.

Kommentarer till “just nu – 210518 kl.14.34

  1. Åååh herregud tror verkligen inte jag klarar av att lyssna på podden m Paulo, min hjärna kommer börja brinna!🙀

Kommentarer stängda