Nu har jag något riktigt spännande och roligt att berätta. Mina vänner och jag har skapat en Inspirationsföreställning på Teatern i Varberg. Vi har hyrt hela stället! Hur coolt!?

Vad ska vi fylla denna fantastiska miljö med?
Jo, lite smått och gott.
Inte så små grejer i och för sig – ganska storartade vill jag nog säga. & du – för att få till en galet bra helhet så kryddar vi eventet med middag, bubbel, artister och annat härligt.

Jag börjar från början så får ni höra vad som ligger bakom detta initiativ.

Att kvinnliga entrepenörer behöver kroka arm och hålla ihop är inget nytt under solen direkt – vi här i Varberg har hittat ett grymt sätt att arbeta på. Där branscher möts och samverkar är ett vinnande koncept och vi är övertygade att detta nyfikna och öppna sätt att nätverka är gynnande för de allra flesta. Både som egenföretagare, anställd, mamma, fru, vän eller syster. Vi har funnit nycklar längs vägen & de vill vi dela med andra. På detta sätt skapar vi ringar på vattnet och skapar ett schysst sätt att förhålla sig till arbete och fritid i skön balans.

Vi skulle vilja kalla detta för ett coachande förhållningssätt. Något som stärker ditt självledarskap, din roll som kollega, ledare, vän och förälder. Både i privatlivet och på jobbet. 

Det handlar kort och gott om att:
Lyssna mycket, ställa öppna frågor, inte vara för snabb med att komma med svar och färdiga lösningar, ge feedback och utmana lagom mycket så att personen du coachar blir motiverad till att själv utforska vidare och bestämma sig för vad den ska göra för att ta nästa steg.

De här tre tjejerna är genier. Tillbringa en timme med dem och du känner dig nykär i dig själv och alla andra samtidigt som skallen bubblar av nya idéer till att skruva till och skapa ett så lustfyllt liv du bara kan med de medel du själv har att tillgå.

Anna Linton har jag ju berättat om innan och ni har även sett henne i På Djupet. Detta är en trebarnsmamma som skapat ett liv med det “äkta njutet” inuti. Hon är helst ute med Lovisa och kitesurfar, tar ett kallbad med mig, hänger med ungar och man i skogen eller skakar loss till någon grym låt på dansgolvet. Och så brinner hon för sitt fantastiska jobb också såklart. Hon driver We Are Laja med Lovisa och Johanna.

Tillsammans med Marina skapar de bland annat populära Farmers Market på Strömma. De coachar företag, har föreläsningar, leder innovationsprocesser och skapar upplevelser. De kan allt skulle jag vilja säga.
Lovisa Jacobsson, som är längst till höger på detta foto, är grym på att imitera Forrest Gump för övrigt. Vrider mig alltid i skrattanfall då hon går igång. Omg, vad jag gillar denna sprudlande och kloka människa.

Och så har vi Johanna Skantze. Dessa tre driver sitt företag ihop på ett imponerande kreativt sätt då Johanna är en skidåkande digital nomad som med sin familj valt att leva på tre olika ställen; Gotland, Schweiz och Portugal.

Galet grymma Marina på Strömma också. Vi är alltså fem tjejer som dragit ihop den här dagen och vill dela med oss av erfarenheter, kunskap, verktyg och livsglädje i korta och bra föreläsningar och samtal på scen.

Men det slutar inte där. Jennie Blomqvist aka @kollijox kommer göra sin debut som ståuppkomiker, dj Funk-Viol tar hand om den bästa stämningen under hela dagen samt kvällen och vi får dessutom ta del av Lisa Pedersens fantastiska sång på scen.

Det blir bubbel och fika i pausen och sedan går vi gemensamt till Gästis Matsalar och äter en 2-rätters middag med gott i glasen.
Jag skulle vilja påstå att detta är ett ypperligt tillfälle att åka på studieresa till Varberg med ett gäng frilansande kollegor, att se det som utbildning/konferens. Eller att man drar ihop tjejkompisarna från Göteborg eller Helsingborg – tar tåget hit på förmiddagen och går till Kallis där man gör sig iordning ihop och kommer till oss på härligheter och sedan tar sista tåget hem på kvällen igen. eller att man kommer själv – jag älskar att resa ensam och lära känna nya människor.

Vi lovar dig en fantastisk eftermiddag och kväll i goda vänners lag. Kom till Vraberg och häng med oss.
Läs mer om A La Varberg här och boka in er.

Kommentarer till “Kan det bli bättre? A la Varberg – kommer du?

  1. Grymt 🤩 Men vart ska vi långväga gäster bo? Har du tips på ställe där vi skulle kunna hyra hela huset och konferera dagen efter?

  2. Hej! I Borås finns Creative Cluster, en förening för småföretagare inom den kreativa sfären. Detta skulle nog vara super-intressant för dem. Kolla upp dem på fejjan, Ingrid som är projektledare är toppen och öppen för nya idéer!

Kommentarer stängda