Hurra för digitala möten. Idag började Anna Linton och jag dagen i mitt växthus. Jag var nämligen gäst i Laja Breakfast Club – ett digitalt mötesrum för kompetensutveckling inom kommunikation, paketering och konceptutveckling.

80 personer kopplade upp sig i Zoom för mötet idag. Människor från olika branscher, små och stora företag, privat, offentligt och kultur möttes & fick kunskap och pepp av mig under temat hur vi optimerar effekten av våra sociala medier. Så himlma spännande och skoj – vi  kände verkligen allas energi och närvaro!  Nästa gång är 22/10 temat är ”design thingking & konceptutveckling” – så boka på dig då vetja.

Jag håller med Anna – Älskar teknik och vad den möjliggör för oss människor! Johanna satt och deltog i Portugal och vi hade även deltagara på Island.

Efter detta var jag lite frusen, uppe i varv och spänd – fick värma mig med massa te och kröp upp i soffan med jobbet i knät.

Mitt ständiga sällskap. Boris. Han värmer fötterna och ger mjuka pussar.

När grabbarna kom hem fixade jag mellis och senare drog vi ut på raide i Varberg. Vid Fästningen hade en stor folksamling samlats då vi anlände för att fånga grymma Mewtwos. Vi var ute ända tills solen sjunkit ner i havet och mörkret lagt sig över staden.
Känner du någon som fångar Pokemons? Det är alltid en spridd skara människor i alla åldrar som möts vid dessa tillfällen – alla är så gulliga, hjälpsamma och glada.

Jag var vinterklädd och förberedd på den bitiga kylan som kom då solen lämnat oss.
Men du – jag ville visa er lite av resultatet vi jobbat med det senaste. Vi har två fotograferingar bakom oss och materialet börjar bli färdigt.

Johanna Backman har fotat det mesta och de fotografier jag tagit ligger redan på FGL Store’s hemsida. Kika gärna.
Så fort Johanna levererat  sina så uppdaterar vi med dem också. Så här såg det moodboard ut som Johanna gjort inför fotograferingen.

Mycket himmel och mycket hav. Rörelse och händelser.
Vackert tycker jag – lite andra vinklar än vad vi brukar jobba med. Kläderna kommer fram på ett helt nytt sätt.

Så här ser en del av resultatet ut. Vi har lyssnat in vad våra följare har uttryckt i kommentarer på Instagram och valt modeller i olika åldrar och storlekar. Vi är fortfarande med på några bilder själva och det känns spännande att testa något nytt.
Hoppas ni gillar.

Detta är en av mina favoriter. Älskar känslan i bilden och så tycker jag så mycket om blusen vi har på oss.

Hoppas du haft en fin dag också.

 

Kommentarer till “Min tisdag

  1. Innehållsrik dag o fina bilder/foton på vackra kläder!Nu har även jag ”jagat Pokemons” (?) på cykel🚲😅

Kommentarer stängda