kitchen_Kristin_ lagerqvist-5103

Solen går upp och skiner mjukt in i vardagsrum och på kontor. Jag är i köket dit strålarna inte når. I skuggan står jag och planterar om, knyter och vattnar.
Här ska sedan stå en köksö men medan vi väntar på den så har vi burit upp ett fällbord som de förra ägarna var vänliga att lämna kvar i källaren.

kitchen_Kristin_ lagerqvist-5106kitchen_Kristin_ lagerqvist-5113 kitchen_Kristin_ lagerqvist-5105
Jag fick så fina sticklingar av Jennie och en liten kurs i hur jag skulle knyta min egen ampel till hängpelargonen. Medan hon sprang efter sin hund Zeke i trädgården plockade jag också lite plommon från hennes trädgård.  kitchen_Kristin_ lagerqvist-5109
Väl hemma hade hårda vindar blåst ner både rosenbuske och mängder av päron.

kitchen_Kristin_ lagerqvist-5112

Kanske en päronpaj med kardemumma och kolatäcke…?

kitchen_Kristin_ lagerqvist-5114

Så här blev ampeln. Inget avancerat men det behövde jag inte heller. Ska binda minst fem till…
kitchen_Kristin_ lagerqvist-5116Och så ska jag veckla upp det blå silkespappret på detta paket. Det vackra printet är en gåva som packades med från Le Kiosk. Så himla vackert på alla sätt. Får nog hamna på kontoret med en finfin passpartout runt.