Sitter nyduschad i mjuka kläder och har ett glas vitt vid min sida. Det blir lördagskväll med musslor och backgammon. Eller så blir det Så mycket bättre ifrån tv- soffan, barnen får bestämma tempot på kvällen. Passar på att kika in här medan Jonas fixar middagen.

Ville visa kransen jag snurrade ihop i veckan.

Jag hade lite torkad blomster från trädgården och lite brudslöja. Kompletterade med vitmosssa och kottar.

Faktiskt ganska lätt som en plätt. Jag virade en tunn stomme med silvrig blomstertråd och små buketter jag klippte till.

Hm… jag tänkte nog att de skulle bli lite spretigare – så dagen efter så norpade jag torkad hortensia i grannens trädgård och plockade nyponrosor på hundpromenaden och fyllde på kransen. Få visa er den nya versionen snart.

Kaffe i min vackraste mugg från Yvonne på La belle Vue.

Fast den blev ju riktigt fin – eller hur?

Det var kul att jobba vid vårt nya matbord också – känner mig lite nykär i rummet faktiskt.

Jag flyttade granen och hängde upp kransen här. En mistel ska upp här nu och kanske någon girlang.
Lite i taget så drar man ut på myset i december.

Önskar er en fin helg.