Inlägget är ett samarbete med P.A.P Made in Sweden

Äntligen! Nu ska jag visa er vad P.A.P Made in Sweden och jag har gjort ihop.
Så glad och stolt över denna kollektion. Jag använder min dator, nyckelknippa och korthållare varje dag så det känns extra roligt att skapa något man vet kommer till användning så mycket.

Tadaaaaa! Här är den!
Ett datorfodral i 13 och 15 tum, nyckelringar, korthållare och en snygg mapp för kvitton pch papper.

Vi har använt oss av alla tre material som P.A.P använder i sin produktion. Filt, läder och papper. Så snyggt att blanda materialen i en kollektion på detta sätt tycker jag.

Datorfodralen är gjorda i ett filtmaterial som skapas av ekologisk ull. På framsidan har vi placerat den klassiska P.A.P knappen med ett läderband och på baksidan så sitter en tag i brunt läder med vår gemensamma logga.

Samma logga finner man på alla produkter – här på nyckelringen som kommer i en ljust blå och i brunt läder.

Vi har också gjort korthållare i samma kulörer – vet inte vilken som är min favorit. De klassiskt bruna blir ju så fin patina på ju fler år man använder dem så det kanske blir en sådan som kommer användas mest av mig.

Den blå känns dock väldigt fin och sommarhärlig. Fast den bruna är mer klassisk. Kanske en bra studentgåva?

När jag skulle trycka i mina sladdar och den här “livsnödvändiga” grå saken till datorn i mitt datorfodral så skakade Anna från P.A.P på huvudet och sa att “så kan du väl inte göra – nu repar du ju din dator”… Och så beslutade vi oss för att göra en litet extra fodral till dessa grejer.
Funkar också bra som plånbok, väska för smink eller astma- och diabetesgrejer typ.

Så bra! Ett under att inte den här lilla grå har försvunnit från mig någon gång. Utan den kan jag inte föra in eller ut något från datorn.

Vi har också gjort en pappersmapp i den klassiska P.A.P – designen. Den är gjord av ett slitstarkt och tvättbart material tillverkat av FSC-certifierad trämassa som kommer från ansvarsfullt förvaltad svensk skog.
Alla produkter är handgjorda i Sverige & gjorda för att hålla och bli vackrare med tiden.

Vilken är din favorit?

Här finner du hela kollektionen.
Vi har tagit hem några stycken av varje till FGL Store fysiska butik i Varberg om ni vill komma in och kika i helgen kanske. Jag jobbar så kom gärna in och säg hej 11-15.

Kommentarer till “Krickelin & P.A.P Made in Sweden

  1. Kommer dom finnas kvar på FGL i sommar med? <3 Väldigt väldigt fint, men kan inte heller välja blått eller brunt plånboksfodral så hade varit så fint att få se dom live!

  2. Så fina saker! Känns väldigt mycket Krickelin, vilket är 10 av 10. Heja! Och klänningen är magiskt fin, vart hittar man den?

    1. Tack!!
      Jag köpte den för ett tag sedan på HM, deras limited edition. hoppas den finns kvar till dig 🙂

Kommentarer stängda