Kryper bokstavligen in i april.
Mars var svår för mig – hela familjen har varit sjuka och jag har jobbat fast min kropp sagt ifrån. Det kan man ju tycka vad som helst om, men det blir galet tokigt att ställa in vissa av mina åtaganden,  behöver bita ihop. Men sedan blir återhämtningen ännu mer viktig såklart.

Och där är jag nu. Hela april ska bli en Må bra- månad med mängder av trädgårdsliv, sömn, bra mat, träning och kalla bad.

Igår hämtade jag ut detta fina på posten. Jag hade beställt Lemholt N’Bergmans kalender till Ottos rum. Vi håller på och målar om och hänger upp en boxningssäck i taket. En dag i taket och här skyndar vi verkligen långsamt…

Gillar deras arbete så mycket – följer du dem inte redan så gör det vetja @lemholtnbergman

Den här platsen skapar så mycket fin musik inom mig. Boris är med mig här ute och nu när jag fått Otto att börja filma så har vi ännu mer skoj i trädgården.

I helgen planterade vi lite. Tycker om de små och då vill jag också blanda mängder av färger.

Titta så vårigt och fint. Nu har Otto klippt ihop en ny film om trädgården. Den är riktigt skoj – funderar på om några klipp kanske är lite för långa och om det ska vara mer prat….
Vi lär oss hela tiden och det är verkligen kul att göra ihop. Har varit i gallerian och köpt en ny mick också,  så nu hörs vi lite bättre.

Här inne blir det långt över tjugo grader då solen står på. Jag har planterat dahlior och sommarblommor här inne och så har jag en liten fläkt till hjälp om nätterna om det blir minusgrader. Första gången jag odlar här ute så jag håller tummarna för att det går vägen…

Här är bästa platsen på jorden just nu. Läser just nu “De förklädda flickorna i Kabul” Mycket bra.

Om boken:
Efter att ha fött tre flickor bestämmer sig Azita, en kvinnlig politiker i Afghanistan, för att förvandla sin fjärde dotter till en son. Hennes yngsta dotter får sitt långa hår avklippt och kläs i byxor och en jeansskjorta. Maken blir också nöjd – han blir inte längre baktalad som ett misslyckad far till enbart fyra döttrar, i ett samhälle där pojkar och män är det enda som räknas. De kallas ”bacha posh” – flickorna som kläs ut till pojkar av föräldrar som har ett desperat behov av söner. I förklädnad kan flickorna röra sig friare i ett hårt segregerat samhälle.

Fick en del frågor om byxdressen i linne på Instagram igår – den är galet skön och kommer från Nygårdsanna. Här är andra filmen förresten! Följ med oss ut i trädgården en sväng. Här får man också ta del av Jonas förberedelser inför bastun som kommer snart.

Önskar dig en fin vecka!

Kommentarer till “Krickelins Trädgård – del 2

  1. Alltså åhhhh vad härligt att titta på trädgårdsfilmen! Du ser så härlig och fin ut och ja, så mysigt! 🙂

  2. Så mysigt att få följa dig / er via video! Det kommer bli SÅ fint i trädgården. Och bastu! 👏🏼

  3. Älskar detta!! Vilka vårkänslor! Jag började beställa hem mängder med dahliaknölar och andra fröer, sen insåg jag att jag inte har en trädgård. Men drömma gör jag här inne i alla fall! Jag får åka till mormor med alla blommor!

  4. Så mysigt i din trädgård! Härlig film, och kul att få se ert hus genom växthuset! Ibland är det så svårt att få “rumsuppfattning” om trädgård mm, via bloggbilder.
    Och jättesnygg byxdress, har själv beställt tvådelad från notPERFECTLINEN (Etsy), tips om man gillar linne!

  5. Detta är så mysigt! Hemma med någon nytillkommen ångest efter en stressig period i livet och detta gjorde min dag. Tack!

Kommentarer stängda