Här kommer en drös foton från min mobil. Vi har varit sjuka nästan hela mars och det har varit minst sagt ansträngt och jobbigt för alla i familjen.  Då gäller det att finna små guldglimtar i vardagen. En vuxenpromenad med Boris för att handla färskt bröd en lördag morgon.

En målarstund klarar man om man inte är för febrig eller liggger på badrumsgolvet…

Jag har smitit iväg för både ett och två dopp i havet. Våren har ju kommit till Varberg och luften jag andas just nu är såååå hög och ljuvlig. Alla de andra i familjen är dock galet allergiska och mår inget vidare – så himla tråkigt för dem.

En helgfrukost. Älskar dessa stunder.

 

Anna Linton och jag har timat våra vårdopp ihop och samtidigt passat på att stämma av de projekt vi har ihop. Ett Mjukare Varberg närmar sig- har du inte bokat din biljett än så gör det. Känns viktigare än någonsin nu att få kunskap,  förebygga våld och bidra till att skapa mjuka relationer.

Sjuklingar…

Igor är som en tandpetare här hemma. Han hade inte så många kilo från början stackarn…

En dag åkte jag och fyllde bilen med jord och kogödsel. Jag köpte på mig mer än jag klarade av att köra hem. Här skulle jag få in sex påsar till..hahaha…

Lite trädgårdsliv har jag dock prioriterat denna vecka. Väldigt välbehövligt och bra för måendet!

Kommentarer till “What’s up?

  1. Vilken fin bild på din son. Han ser så behaglig och rofylld ut. Krya på sig
    Meta

  2. Hej Kristin! Jag vet att man inte vill tänka så här men om jag vore du hade jag blurrat reg-skylten (finns ju gränser av hur officiell man vill vara:)). Ta hand om dig!

Kommentarer stängda