Sådärja! Nu är bastun på plats och invigd med bastubad för hela familjen. Redan använd fyra gånger och hur mysigt som helst. Samtalen som växer fram med barnen här inne är fantastiska.

Tänkte vi skulle kika på hur det såg ut när den kom på plats och avsluta med en ny vlog från Otto och mig.

Vi beställde bastun från ett företag som heter Nordkapp. (ej spons)  Den kom färdigmonterad, målad och klar med en lyftkran som lyfte in den i trädgården.

Vi hade förberett en plats där bastun skulle stå.

Otroligt spännande. När jag kikar på filmen vi spelar in så är jag så pepp så jag kan knappt finna orden.

Det här är ju helt otroligt. Tänk att det får vara så enkelt!

Boris var med och följde hela processen. Han är förövrigt lagom nöjd då vi alla sitter inne i bastun och har det mysigt och han ligger och gråter utanför. Stackarn, han fattar inte varför han inte får vara med. Får stänga in honom i huset hädanefter så han inte får den där uppenbara utanför-känslan.

Jaha, det här gick ju smidigt på bara några minuter.

Vi firade med musslor ute i växthuset. Min favoriträtt!

Ser ni peppen i min blick. Vilken bra investering.
Uteduschen kom idag och jag ska sätta upp den samt bygga en vikvägg som man kan stå bakom då man kyler av sig i iskallt vatten.  Kika på Ottos och min film här nu. Vi tar in bastun, åker till en handelsträdgård och sår morötter. När jag snackade lite om algoritmnen fångades också på film…. Instagram hade precis gjort en uppdatering den veckan och alla mina inlägg fick ungefär hälften av de exponeringar de brukar få. Kanske inte säger dig något – men när man jobbar med sociala medier så gör det ju rätt mycket för ens arbete. Målet är såklart att alltid få så bra spridning på sitt material som möjligt såklart.

Apropå det – Du har väl börjat prenumera på vår kanal än? Vi är uppe i 446st nu men målet var ju 1000.
Hjälper du oss?

Kommentarer till “Krickelins Trädgård – del 4, vår bastu är på plats

 1. Elsker hagen deres og alt dere har med. Og for en søt badstu. Kan jeg spørre hvor arbeidsbuksen din er fra?

 2. Kanske knäppt, och självklart beroendes på hur det ser ut där inne – men låt Boris följa med in! Min hund älskar att följa med. Han ligger längst ned på golvet, i stan har vi bastu med trägolv och på vårt sommarställe har vi med gjutet golv. Sedan sitter han inte så länge, han är med 10 minuter kanske, sen puttar han upp dörren och går. Tror mycket också är att få vara med och titta lite, sen gå iväg och göra sin egen grej som hund. Typ, var det inte roligare än såhär? Nä, då drar jag.

 3. Så fint!!

  Jag måste bara fråga pga har dålig koll – vad är poängen med att prenumerera på youtube? För både er och min del? Jag prenumererar inte på nåt men hittar ju det jag vill se ändå så har aldrig känt behov av det. Är det enbart för att inte ”riskera att missa nåt”, för att ni ska få bekräftat att folk gillar det, etc?

  1. Poängen är att du som följare har lätt att naivigera på youtube då du har prenumeration på dina favoriter. Då skippar man slösurfandet och tar del av de man aktivt följer.
   För min del är det en del av mitt jobb – jag bygger upp inspirerande kanaler och prenumeranter är mätverktyget på att jag gör något som är bra. Om mina följare inte är intreserade av att följa med till detta forum så kanske det inte det är rörligt jag ska satsa på. Då kanske det är bättre jag lägger tid på annat 🙂

   1. Men borde inte antal visningar ge samma/bättre indikator på om folk vill se? Om 1000 pers ser varje ny video men några 100 bara prenumererar så visar väl det intresset att videorna/kanalen når ut och intresserar oavsett om folk prenumererar el ej?

 4. Så mysigt!
  Snälla, skulle du inte kunna visa en skiss hur trädgården ser ut uppifrån, växthuset , platsen för utedusch, väderstreck osv. Det är det svåraste med trädgård tycker jag, att planera var saker ska ligga.

Kommentarer stängda