Jag sitter i bilen upp till stugan i fjällen. Brukar ägna timmarna åt att jobba tills batteriet på datorn tar slut och jag hinner så mycket på dessa timmar. Våra ungar brukar sjunka ner i sina lurar och titta på film.
Idag delar vi på körningen dock då min man också hade jobb att beta av. Älskar mobila kontor då man kan jobba överallt.

Men nu ska jag checka ut några dagar, ha så lite skärmtid som möjligt och har därför förberett här på bloggen. Idag tänkte jag visa fina påskiga fynd jag hittat på loppis. Vi har inte pyntat så mycket hemma men den här fina tuppen fick i alla fall en plats i köket.

Dessa har jag inte använt mig av än. Men hur fina!!? Kanske räcker till två kuddar. Tavlan ska nog får komma upp i sovrummet.

Ett handmålat porslinsägg som är vackert att ha framme året om. Lite inspiration till då vi själva ska måla ägg. Har med mig penslar och färg men har också köpt rödkål som vi kan koka äggen med – då blir de blå.

Så fint här på skåpet.

Ett gäng ljust gula linneservetter. Håller alltid utkik efter tygservetter på loppis. Kanske ska sy servetter av det mönstrade tyget förresten…

Fast det finaste påskpyntet brukar dock Igor stå för.

Glad påsk till dig!

Kommentarer till “Fina påskiga loppisfynd

Kommentarer stängda