Regnet faller över vår lilla kuststad och jag har snabbat mig att knipsa av mina största rosor så de inte slås sönder av tunga regndroppar. Så mysigt att tända ljus och bälga i sig litervis med te medan tystnaden sänker sig i huset. Riktigt burrigt och mörkt.
Den här veckan är verkligen som bomull för mig som har bollat både semesterfamilj och jobb de senaste tre månaderna. Återhämtningsvecka. check.

Någon gång i våras gick vår gungstol i rotting sönder och den här platsen har stått tom sedan dess. Idag rullade jag ner min Ottoman från övervåningen och bytte ut pelargonerna i fönstret mot färgglada Palettblad. Så bra det blev. Lite förändring behöver jag alltid när sommar möter höst.
Får alltid frågor om färgen på dessa väggar – det är Krickelin Dimblå från Nordsjö.

Idag har jag suttit här och jobbat med foton som ska upp på väggarna i vår nya butik. Kanske att några till och med trycks upp som prints och kommer ut till försäljning. Just detta foto verkar vara uppskattat.

Min favorit av alla mina bilder är dock denna på Igor från ett hotellrum i Sri Lanka. Älskar ljuset, kompositionen, kroppspråket och känslan så mycket.

När jag inte suttit och jobbat vid datorn så har jag gått igenom massa prover inför kommande kollektion. Ser lovande ut med handprintade blusar inför kommande säsong. Ser nog mest fram emot att lansera en randig pyjamasbyxa med tillhörande nattskjorta. Kanske för att jag själv vill gå runt i den klädseln och mysa hela helgen lång och se minst fyra riktigt bra filmer…
Några tips till mig? Eller någon serie kanske?