Redan måndag.
Uppskattar verkligen måndagsmorgon då alla kommit iväg till skolan och jag sitter med kaffekoppen, skapar listor och planerar veckan. Att få struktur, beta av mail och mentalt förbereda mig för en ny arbetsvecka är himla skönt.

Just nu har jag en del samarbeten jag behöver skapa material till. Så som ovan bild.
Sponsrade samarbeten har jag för att jag ska kunna lyfta en lön för det arbete jag lägger ner i sociala medier.
Det är viktigt för mig att även göra de sponsrade inläggen vackra och inspirerande och jag lägger ner mycket tid och engagemang i dem. Både för er läsares skull såklart och för att min kund ska tycka att det är roligt och givande att jobba med mig. Jag markerar alltid mina sponsrade inlägg som annons så att du som läsare lätt ska kunna se.

Jag jobbar i FGL Store regelbundet nu och vi har öppet för allmänheten två dagar i veckan- torsdag kväll och lördag förmiddag.

En kväll hade vi en härlig middag i lokalen. Jag tog massa bilder från eventet såklart och ska dela med mig av dessa inom kort. Kika in här hos Babes in Boyland och se hur kvällen såg ut så länge.

Vi har fotat mycket nyheter till butiken och packat upp nya smycken. Den här väskan är en favorit.

Sofforna är välanvända vill jag lova. Bästa arbetsplatsen – hälla upp en kaffe, lägga upp fötterna på bordet, lägga datorn i knät och jobba iväg ett par timmar. Vi försöker få iordning vår nya webbshop men det tar längre tid än vi räknat med för andra måsten dyker upp hela tiden. Snart så.

En annan sak vi jobbat med på sistone. Vi planerar ju Kustfolk – en kreativ marknad som äger rum i Varberg 25-26 november. Undrar om Du kanske är intresserad av att vara med med ditt kreativa skapande? Känner du att detta vore något för dig så maila gärna dig ansökan till info@fglstore.se . Det är först till kvarn!

Så. Nu ska jag sjunka in i veckan i maklig takt. Vill passa på att tacka för alla varma kommentarer i mitt förra inlägg. Det finns så mycket kärlek och ljus i världen. Det måste vinna över mörkret. Vi säger så va?
Önskar dig en fin start på veckan.