Hej.

Jag tänker inte ursäkta min frånvaro i sociala medier. Men jag tänker titta in här på bloggen och förklara den. Livet händer.

Jag brukar inte ha problem att jobba här även när jag går igenom kriser. Brukar till och med hitta lite tröst i att jag i alla fall har kontroll här, i mina digitala kanaler,  & kan skapa en vacker miljö där både Du och jag kan trivas och må bra. Men denna vecka har jag inte haft förmågan att skapa något.
Mitt barn är väldigt sjukt. Det har han varit i flera år. Ibland är det bättre och man kan andas hela vägen ner i magen. Ibland sover vi inte på tre veckor, hjärnan är en gröt och trycket över bröstet är omänskligt smärtsamt. Fast jag kan inte dela med mig mer om detta till er här – som ni säkert förstår.
Även om detta ämne borde (måste!) lyftas och vi alla skulle behöva veta mer, utbyta erfarenheter  och informera.
Men det är inte min uppgift. Inte nu. Min uppgift är att klara av göra de få arbetsuppgifter jag lagt på mitt bord idag, försöka sova någon timme, äta, – men främst vara ett stöd och en varm famn.

Kanske bloggar jag senare idag, eller imorgon. Kanske inte förrän måndag. Sköt om dig så länge.

Kommentarer till “Livet händer

 1. Hej, det som gäller ens barn tar alltid hårdare. Min son är inte sjuk men har neurodiagnoser som gör det svårt att leva med: autism, svår utvecklingsstörning, mycket svår adhd samt epilepsi + att han är stum. Han sover inte om nätterna. För det mesta är bloggandet precis som för dig en tillflyktsort, men ibland finns bara inte orken. Det går förstås inte att jämföra med det du går igenom, men jag vill bara säga att jag känner med dig. Och att det är bra att du prioriterar annat. Ta en dag i taget. Kämpa på. Anncha, stiligahem.se

 2. Att blogga är inte ett måste, inte heller att läsa din blogg. För mig är det en förmån att få ta del av din kreativa värld. Din blogg är en skatt som man kan dyka in i och blicka tillbaka i och bli inspirerad av på nytt. Jag kommer fortsätta läsa din blogg och inspireras av dina bilder även om de inte är pinfärska. All styrka till dig och din familj.

 3. Men ååh vad tråkigt att läsa 🙁 Många varma kramar till dig och familjen <3 <3

 4. Varma tankar till dig och din familj. Din ärlighet gör ju bara att man vill stanna kvar på dina sociala medier ännu mer❤️

 5. Varma tankar till dig och din familj. Jag har också haft ett svårt sjukt barn och vet vad det innebär. Låter klokt att du tar hand om dig och tar pauser, vilar , äter. För det kan inte finnas något mer stressande och oroande att ha ett sjukt barn. Ta en stund, en dag i taget..
  Vi som följer din blogg finns kvar.
  ❤Kram❤

 6. Har egna erfarenheter och vet hur det är med den där isande skräcken och oron som aldrig släpper. Önskar allt gott till dig och familjen. Bra.

 7. All styrka till er! Vi finns alltid kvar här, det du ger till oss genom bloggen är omöjligt för oss att ge tillbaka, men du kan lite på att vi inte försvinner för att livet händer. Man kan också gå tillbaka i Arkivet o läsa ett gammalt inlägg, mycket fint, välskrivet/fotat som glöms bort efter ett tag. Tack för att du inspirerar på så många vis!

 8. Styrkekram och kärlek till dig och din familj. Koppla ner och bara va med familjen.

 9. Kära Kristin, visst släpper en allt för det finaste en har. Men det är också så sjukt tungt att bära sitt barns smärta. Jag har ingen fysisk sjukdom inblandad i min familj, men vi kämpar med annat tungt som sätter sig som den värsta orkeslösheten stundtals. Och som förälder måste en orka, alla stunder på dygnet. Hoppas att ni hittar styrka och får en skön helg. Stor kram // Lina

 10. Ta hand om dig och din familj nu, vi inspireras av allt fantastiskt du gjort hittills så länge!

 11. Vi är här. Hoppas du känner lite stöd. Hos allt vackert hos människan, naturen men även det som vi inte kan ta på eller se. All ömhet och närhet önskar jag dig och familjen.

 12. Mardrömmen. Stora varma kramar<3 & tack för att du ändå delar, jag tror verkligen att internet kan vara en finare, varmare plats om en också gläntar lite på dörren till det där mörka. /Elin hippyland.wordpress.com

Kommentarer stängda