Denna vecka har jag många bollar i luften på jobbet. Blandar detta med trädgårdsterapi, häng med barnen och ljumma dopp. Jag har inte hunnit blogga lika flitigt som vanligt men varit väldigt aktiv i stories på Instagram.
Jag tycker vi kikar lite på vad jag fångat med kameran.

Måndagen började med frukostmöte med min man hos Diba och Gert hos Okén’s B&B. Deras bakgård är helt magisk och det är så mysigt att sitta där och äta frukost. Vi pratade om en mängd viktigheter och vi lyfte bland annat ett projekt som min man drog igång då han började följa Micke Gunnarsson på Instagram. Han vill ta Micke till Varberg och föreläsa för så många barn, pedagoger och föräldrar som möjligt.

Mickes affärsidé är att sprida så mycket kärlek han kan till så många som möjligt under hans korta tid här på jorden.
Han talar om likavärde, relationsbyggande, prestation och hur inget längre är sig likt och kommer heller aldrig att bli. När internet inte längre handlar om tekniken utan om ett liv.
Anpassar vi systemet efter våra barn eller anpassar vi våra barn efter systemet?

Micke talar om självkänsla, prestation, skola, mobbing, internet och kärleken till livet i stort och smått. Följer du honom inte redan på Instagram så bör du. Ögonöppnare.

Min man Jonas har redan dragit ihop olika företag i staden och tillsammans med härliga Anna Linton så kommer vi nog få ihop något bra efter sommaren. För en friskare och tryggare stad.

Jag gick till frissan en dag. Lite ljusare inför sommaren.

En morgon fotade jag mäklare nere vid havet. Så fina.

Under maj månad har jag jobbat med många samarbeten på Instagram. Ett av dem var med knäckebröd och detta är en av bilderna kunden valde bort. Igor var så gullig och hjälpsam.
Dessa jobben är de som ger mig möjlighet att plocka ut lön från mitt företag så för mig när det viktigt att de blir fina och inspirerande för er som följer och att kunderna blir nöjda såklart. Jag lägger alltid ner extra mycket tanke och arbete på dessa inlägg.

En annan grej som fått stryka med foton denna vår är alla mina fina intervjuer med människor som inspirerar mig. Jag har helt enkelt fått prioritera bort det då familj, FGL och annat jobb tagit mer plats i livet. Lite ledsamt och jag hoppas det lugnar sig snart så jag kan ta upp det igen.
Men – denna vecka var jag över och fotade hos grannen Stella och intervjuade hennes mamma Johanna som är lite som en syrra för mig.

Här står femtio jätteverbenor och en hund vid kökstrappan och längtar efter lite kärlek.

Fast först har jag en del jobb att slutföra… Tur man kan ta micropauser här.

Vi får regelbundet in sommarnyheter hos FGL nu. Vi fotar och lägger upp produkter så fort vi hinner. Packning, kundtjänst och annat kräver mycket jobb också så vi prioriterar så gott vi kan.

Den här klänningen blev snabbt en favorit och även fast vi tog i då vi bestämde antal för leverans har vi nästan sålt slut på hälften under två dygn. Pirrigt glada över att våra nyheter uppskattas.

Lite roliga sidoprojekt har vi också hunnit med.
Igår fotade vi och filmade material till en sommarkampanj som vi skapar ihop med Scorett som också är ett företag från Varberg. Simon filmade och jag tog stillbilder och agerade modell på ett fåtal bilder. Resultat blev verkligen galet fint och jag längtar efter att få dela med mig av det till er här på bloggen.

Idag ska jag ut i trädgården och fota för ett annat uppdrag och så ska jag leverera en del jobb. Sedan ska jag krama Igor en lång stund och därefter gå på date med min man och några vänner.

 

Kommentarer till “Lately

  1. Ljuvlig bild på dig och sonen. Den blå klänningen som en av mäklarna hade vet du var den är ifrån? Fina nyheter i er shop. Har ni alltid öppet lördagar? För jag vill gärna besöka er butik.

Kommentarer stängda