Dagarna flyter ihop i en svettig gegga. Jag jobbar och försöker bolla sommarlovsbarn samtidigt. Det går. Om man får ett dopp då och då.

I början av veckan var jag så himla nere – slog på mig själv något så vansinnigt.
Sedan sprang jag bort all ångest i slingan och kom upp på fötter igen. Känner mig tacksam över det.
Tänker att det kan vara en konsekvens av att jag jobbade en hel del och försökte kombinera med festival och andra härligheter.

Under Hallifornia kom Lisa från Story Spot och spelade in storys om från Varberg med mig.
Ladda ner appen och hör mig berätta om Damernas Nakenbad och FGL Store på Brukstorget. Roxy berättar den inspirerande storyn om Brittas i Apelviken och Lovisa berättar om Farmers Market. Så kul app!
Tips – Kolla vad ni har för storys i staden där du bor.

En dag kom Jennie på @kollijox och målade grafitti utanför FGL Store. Så coolt!

Hon hade med sig Max som är en fena på detta. Jag och barnen var förbi en sväng då de var mitt “in action” och de  fick då testa. Barnen älskade det så nu måste vi styra upp en grafittiskola i Varberg tycker jag. Maila mig om du har idéer på hur vi kan få ihop det …hahaha..
Jag har aldrig haft någon brist på bra idéer – gäller bara att ro i hamn minst 10% av dem.

Ja, du ser ju hur kalasbra det blev. Vet du förresten att det finns två tomma lokaler liknande vår som står helt tomma bredvid vårt? Har du någon verksamhet som du tror skulle passa i området så ta dig en kik.

En lördag ringde en av våra tjejer in sjuk och min kompis Josefin ryckte in och hälpte till i butiken. Guld värt!
Vi har högsäsong hos FGL Store nu och vi är så otroligt tacksamma och glada över alla som kommer och besöker oss på sin semester i Varberg.

Så här blev det färdiga resultatet av Jennies verk.  Så coolt!

Michelle och jag har mötts av och till hos FGL Store det senaste. Hon har haft digitala klienter för reiki healing och även några på plats i utrymmet som hon hyr av oss. Hon skänker mig så mycket värme och jag är glad att hon klev in i våra liv.

På fredagen deltog jag i mitt första Breathwork pass med Michelle och det var bland det sjukaste. På ett positivt sätt alltså!
En maxad upplevelse som gjorde mig helt dränerad efteråt. Sov typ nio timmar och fick dricka massa vätskeersättning.

Breathwork är en aktiv meditationsteknik som utvecklar ett sätt att med kroppen rensa sinnet och bearbeta trauman som sitter blockerade inom en. Andningen låter mig känna var mina blockeringar finns och rör sig aktivt genom dem, vilket skapar en känslomässig detox.

Jag föll i gråt bara efter några minuter –  var helt chockad och överraskad över hur min kropp reagerade.

Andningen aktiverar, och å andra sidan låter den mig slappna av och släppa spänningar. Det sägs att den hjälper mig att öppna mitt hjärta till ärlig självkärlek, självläkning och självacceptans.
Detta är en läkningsmodell som gör det möjligt för mig att ta hand om mig själv och få tillgång till min intuition på ett bra sätt.  Förklaringen fann jag på Michelle’s sida – där kan du läsa mer om detta.

En vän som var där sa “this is the cheapest high you ever going to get…”

 

Kommentarer till “Lately

 1. Å, skulle vilja prova men vågar inte!
  Rädd att jag ska bryta ihop totalt.
  Ett dopp i havet får duga så länge, så underbart vi har det här i Varberg att vi kan bada när vi vill!

 2. Hej,
  Jag fick prova på graffiti på min möhippa. Då hade dom smällt upp något som såg ut som väldigt stor gladpack mellan två träd och så målade man på det. Det va superkul och lätt att plocka upp och ner.

  Lycka till!

 3. åh, det låter så spännande och intressant.. måste nog titta lite närmare på detta. Jag gör som du, går ut och springer, sen känner jag mig som en ny människa.. skönaste känslan!!
  Jag är så nöjd med mina inköp som jag gjorde hos er i lördags! (blir glad av shopping också :-))
  Stor kram till dig och ta hand om dig /Josefine

 4. Var inte så hård mot dig själv. Vem du än är och vad du än gör, så är du den bästa Kristin du kan vara. Du gör så gott du kan och då kan det inte annat än räcka gott och väl. Jag kan också vara väldigt hård mot mig själv och då finns inget som tröstar. I mitt fall är det alltid sömnbrist, för mycket jobb eller negativa miljöer som utlöser det. Jag fortsätter fundera kring vilken grad av återhämtning en bloggare får. Stänger man ner någongång eller tänker man alltid i bilder, vad man kan använda. Är det påfrestande att tänka framåt och hur man kan utveckla sin verksamhet?

  1. Hej,
   Både och, Bra dagar så ger det mig jättemycket energi och drivkraft. Dåliga dagar får jag prestationsångest..
   Jag ser allt i bilder och det kan vara både tröttsamt och väldigt givande.

   Jag måste tänka framåt annars tröttnar jag så himla lätt. Antar att det är en av mina styrkor – men nackdelen med det är att jag kanske inte gör färdigt allt och, som sagt, blir uttråkad fort.
   Jag har dock väldigt hög arbetsmoral och kan verkligen jobba hur mycket som helst om det krävs av mig. Och som egenföretagare så gör det ju det från och till … 😉
   Tur att man kan ta en måndag eller fredag ledigt då och då. kram och tack för pepp. K

 5. Hej!
  Intressant om breathwork. Ska jag kolla upp. Ide’… kan ni inte ta fram yogainspirerade ”myskläder” som man kan promenera i på stan el bara morgonpromenaden. Jag hänger jämt i era loungekläder o älskar morgonrockarna o de randiga pyjsmasbyxorna. Men de stannar hemma. Kläder som är coola men känns som en kram o gummiband i midjan. Jag går i år igenom min värsta kris i vuxen ålder, men med kärlek fr familj o vänner runt mig, men sköna kläder är det enda jag vill ha när jag andas o studerar molnen. Tack för all inspiration. Du är fantastisk tycker jag. /Ivonn🦋💙🌈

Kommentarer stängda