lately _kristin_Lagerqvist-8

Ledsen för frånvaron här på bloggen det sista.
Jag har behövt sjukskriva mig ett slag från digitala medier. Jag har haft full fokus på privata omständigheter i min familj har och hade tyvärr inte förberett några blogginlägg för detta.

lately _kristin_Lagerqvist-4

Men i alla fall. Jag tycker vi kikar lite på vad som hänt under veckan som passerat.
En dag var jag och klädde en gran i blå rosetter för Röda Korset. De skulle ha en auktion med granen och jag hoppas att de drog in lite stålars för den blev fasligt fin.

lately _kristin_Lagerqvist-11

Under två dagar hade jag huset fullt av folk och jobbade ihop med filmproduktion för Nordsjö. Dessa dagar stod jag inte bakom kameran utan det var jag som höll i rollern.

lately _kristin_Lagerqvist-3

Spännande att få se slutresultatet, eller hur? Detta rummet har jag aldrig bloggat om innan och jag ska knåpa ihop ett inlägg om hela processen. Både före- och efterbilder utlovas. Men du får hålla dig lite till tåls gällande färgkoden här för slutresultatet bjuder jag på i början av nästa år.

lately _kristin_Lagerqvist-2

Julmarknaden på Strömma har ägt rum.

lately _kristin_Lagerqvist-10

Två fina dagar fulla med goda julsmaker och mysig julkänsla.

lately _kristin_Lagerqvist-9

Jag har hela kameran full av fina bilder från dagarna så jag kommer absolut dela med mig av ett eller två härligt juliga inlägg inom kort.

lately _kristin_Lagerqvist-6

Med mig hem fick jag både  skäggkalendern och en fin kofta att bära under kyliga vinterdagar.

lately _kristin_Lagerqvist-5

En dag brann himlen då jag skulle hämta Igor på skolan.

lately _kristin_Lagerqvist-7

En annan dag drog starka vindar fram över mitt favoritställe då jag skulle fotografera. Älskar verkligen vädrets makter och försöker njuta så mycket jag kan av naturen och rådande årstid.
Ett kallt bad vid denna brygga ska jag nog unna mig denna vecka. Läste att kalla bastubad är bra för hjärtat och förlänger livet. Ytterligare en anledning att hoppa i plurret alltså.