johannabradford_veckan

Vet inte hur det är med dig men jag hinner/orkar bara läsa en handfull bloggar.
Ofta är det samma sorts bilder och liknande texter som florerar runt på bloggar och jag blir lätt lite mätt på det hela.
Men. Jag har bloggkollegor som levererar det där lilla extra som gör en blogg superkul att följa då jag nästan alltid blir överraskad och inspirerad. Så här överlämnar jag några bloggtips med varm hand till er läsare.

Min kära vän Johanna Bradford skriver inspirerande och delar alltid med sig av tips för en härligare vardag. Ovan morgonstund har guld i mun bokstavligt.
Tycker så mycket om Johannas Weekly Mix som är personlig och samtidigt har bra nyhetsvärde.

krokier_trendenser_and_friends_vagg_581f27d82a6b22616c370889

Frida Ramstedt på Trendenser är ett bloggproffs som alltid har koll på det senaste från branschen. Hennes söndagssummeringar är knivskarpa och superbra, de följer jag nyfiket då jag själv är kass på att hålla koll på vad som händer i designvärlden. En stor eloge till Frida som också driver den viktiga hållbarhetsfrågan stenhårt och tipsar om hur man kan vara klimatsmart i inredning och husbygge. Det är en viktig fråga och hur bra som helst att någon i hennes position belyser den – Heja Frida!
Trendenser blev dessutom framröstad till Årets Inredningsbloggare år 2016.

Inte nog med detta – hon lyfter spännande kreatörer i sitt projekt “Trendenser & Friends” Här är det en numrerad och signerad serie med konsttryck av Anna Elzer Oscarson. Fina!

Foto: Alice J Styling: Sarah Widman

1-Vinter-dukning-740x1017

Käraste Daniella Witte här på Elle Decoration! Vi delar samma lust för att vara ute i naturen och plocka in vad trädgården och skogen bjuder. Vi må inte ha samma färgskala och stil i våra hem men jag tilltalas verkligen av både hennes inredning och tankar kring den. Daniella bjuder också på “Veckans höjdare” varje söndag med en summering om veckans som varit.

seventeendoorsplant-700x1050

En annan inredningsbloggare, min gamla bloggkollega Ulrika Randel. Hon har precis flyttat sin blogg till magasinet Residence och bjuder alltid på bra hotelltips och inspirerande reportage. För att inte tala om hennes krönikor om söndagarna.

skrmklipp-2016-11-18-09-02-31-450x337

Stylisten Lotta Agaton inspirerar alltid till tusen. Allt hon tar sig för blir klockrent kalasbra! Du måste följa henne på blogg och Instagram.

wendelbo

Martin Wendelbo. En hejare på att få till roliga och vassa krönikor. Jag skrattar så jag kiknar ibland, samtidigt som jag hoppas att jag typ aldrig hamnar i hans “diss-lista”.
En frisk vind i branschen som uttalar sig modigt om både det ena och andra. Detta inlägg är extra skojigt tycker jag! Sedan är han ju gift med skönaste bönan Hanna Wendelbo som jag är ett stort fan av.
Att de precis besökt alla mina favoritställen i Varberg ihop med Designbloggarna gör att jag gillar dem ännu mer.

malin_wollin

Visst ska inredning vara roligt. Det är ju inte hjärnkirurgi vi håller på med, eller hur? En som alltid får mig att falla ut i skratt och fnissa igenkännande är Malin Wollin och hennes krönikor. Hon är ju en hejare på att blogga också såklart.