LATTJO_Kristin_ lagerqvist-4884Att klä ut sig kan vara något av det roligaste jag vet. I samband med att kollektion LATTJO lanseras i oktober så fick Igor och jag nöjet att prova utbudet i samarbete med IKEA Sverige.  Lyllos oss!

LATTJO_Kristin_ lagerqvist-4946
Jag roffade snabbt åt mig den coolaste outfiten själv men Igor var vansinnigt glad över att klä ut sig till “mördarsnigel” så det var inga “hard feelings” direkt…
Han började käka på krukväxterna och klibba sig fram på golvet…

LATTJO_Kristin_ lagerqvist-4893

Själva schackspelet användes av oss  i form av att bygga med spelpjäserna på höjd. Storebror och pappa fick större behållning av detta tjusiga spel under soffmys och clementinfrosseri när mörkret lade sig …

LATTJO_Kristin_ lagerqvist-4931LATTJO_Kristin_ lagerqvist-4948   LATTJO_Kristin_ lagerqvist-4951

Nu när jag ser resultatet av fotona och blivit utskrattad av både man och kollegor så förstår jag hur höklik jag verkligen är… ( eller mardrömslik som min kära man uttryckte det) Jag bjuder på den. Kände mig ascool faktiskt när jag flög runt här hemma bland rummen. Vi hade verkligen en rolig stund tillsammans men nästa gång är det ombytta roller och jag som käkar upp krukväxterna …