Hej måndag. Nu börjar jag längta hem lite smått och börjar kika i almanackan vilka jobb som ska tas tag i när jag kommer hem till Sverige igen. Börjar själv bli lite trött på semesterbilder här på krickelin så jag knåpade ihop en inspirerande lista för januari. Initiativtagaren till “Listan” är Johanna Bradford och efter hand är det många bloggare som hakat på och gjort sina egna versioner. Jag har tyvärr inte ramlat över någon denna månad men det kanske Du har?

Here we go:
kontor 3

Kontor: Jag längtar efter min arbetsplats hemma och älskar att ha det så här “rörigt” med fina saker omkring mig då jag arbetar. Inspirerande.

hår3

Hår: Alltså, jag ångrar så att jag klippte av mitt hår denna gången. Brukar aldrig ångra mig men attans också. Drömmen är ju att ha så här. Får väl börja sträva efter längre nu då…

kök 3

Kök: Detta köket är fint. Tycker om den stora spishällen och kulören som går i samma ton på luckor och väggar. Fint med kopparkastruller också.

lampa 3

På önskelistan: Tjusig lampa från House Doctor fann jag hos Artilleriet. Hade passat perfekt i vårt vardagsrum tror jag. ( blink blink…fyller ju år nu i januari…)

stil3

Stil: Blå jeans och top är alltid klockrent. Ska leta upp ett par liknande Levis tror jag allt.

hem3

Sovrum:  Mitt kontor hemma är också ett kombinerat bibliotek som ser ungefär ut så här. Bakom dörröppningen bor en av killarna. Om jag får, ska jag fixa lite i hans rum när jag kommer hem. (bild: Kinfolk)

dress 3

Klänning: Jag behöver en ny klänning som passar vid olika events. Denna blå från & Other Stories kanske? Eller en svart…?

kaffe 3

Smak: Längtar ihjäl mig efter en riktigt god kopp kaffe. orrd 3

Ord:  Häng på nya människor som du inspireras av och öppna dörrarna för nya möjligheter. Men rå om de fina du har i din omgivning också, givetvis. Och ha en positiv inställning till det mesta, det smittar liksom av sig. kram

(Källa då du klickar på fotot, om det inte redan angetts i texten)