Vi når söndagen – ett stilla regn faller över vår trädgård och jag har bitit av mina naglar igen. Jag knipsar några av de mest väldoftande rosor som sträcker sig över till mig från grannen.

Vallmo, luktärt och rosor. Det blir många buketter nu.

Det blir också många dopp.

Jag älskar dessa varma dagar. Trots att jag jobbat mycket så ligger det en härlig semesterkänsla över dagarna.

Vi har flyttat ut – frukost, lunch och middag. Jobbar i äppelträdets skugga och pausar för att utfodra sommarlovsbarn.

Under sommaren används köksentrén mest då den har direkt utgång mot trädgården och jag är så glad över att rosen New Dawn verkar ta sig denna sommar och växa upp kring trappan.

Har du lyssnat på några av sommarpraten än? Jag har haft mest behållning av Björn Nathiko och rekommenderar alla att lyssna.

“Bara komma ihåg att aldrig sluta buga med hela hjärtat. Och när ingen hör viska – tack för att jag föddes under en lycklig stjärna. Fast jag förstod för länge sedan nu att vi inte lever i ett slumpmässigt och likgiltigt universum, tvärtom, det finns en resonans i tillvaron, universum svarar an på avsikterna bakom vad vi gör och vad vi säger, vad vi skickar ut kommer i längden tillbaka. Världen är inte som den är – den är som Du är. Var det som Du vill se mer av i världen.”

Tack Björn. Tack för dig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Lite bilder från min trädgård