Lovely Life växer

Lovely Life 3Du har säkert märkt att jag blivit mer och mer inblandad i det redaktionella här på Lovely Life?
Och nu är jag naturligtvis väldigt stolt över att dela med mig av att jag numer är en del av redaktionen på denna site.

Lovely Life 2

I skrivande stund så har vi runt 450 000 unika besökare i månaden och läsarantalet växer stadigt. Vi kommer att  proppa denna site full med inspiration under våren. Härliga hemma hos-reportage, intervjuer, City Guides mm

Lovely Life 4

Vi blir två team på Lovely Life’s redaktion. På västkusten är det Johanna Bradford och jag som jobbar ihop fina inlägg tillsammans. Sedan har vi ett team i Stockholmsområdet och det är Amelia Widell och Ulrika Randel. Så otroligt tacksam och stolt över att få jobba med dessa kreativa och duktiga tjejer.Lovely Life 1Ta del av fler foton från vårt redaktionsmöte i Göteborg och mer av våra planer i detta inlägg.

Läs också Ulrikas fenomenala söndagskrönika här.

Det kommer bli ett riktigt spännande och roligt år för mig är jag helt säker på.

Foto: Alice Johnsson