Trädgårdsarbete med guldkant

weekend_kristin lagerqvist_lovelylife-

På morgonen tänder min man en brasa, hämtar in tidningen och sätter på morgonradion. Min åttaåring och jag knyter på oss löparskorna redan vid 07.30 och det ryker från våra munnar då vi springer mot skogen. Vi ledsnar lite och går ett slag, plockar snödroppar och finner någons frågor från en tipspromenad.

Vem skrev “Life on Mars”? lyder frågan och vi konstaterar att det är David Bowie. såklart…

weekend_kristin lagerqvist_lovelylife-7030

weekend_kristin lagerqvist_lovelylife-7026 weekend_kristin lagerqvist_lovelylife-7028

Sedan äter vi lång frukost.weekend_kristin lagerqvist_lovelylife-7002Nu, på eftermiddagen. Då häller jag upp vitt i mina finaste glas och tar med ut på altanen. Jag ska röja i landen och vända upp ansiktet mot solen då och då. Trädgårdsarbete med guldkant. lätt.