luktärt och rosor

Kanske den vackraste buketten i år.
De lila rosorna doftar underbart.
Och luktärten såklart.

Igår bet jag ner alla mina 
naglar när jag surade
runt i självömkans dal.

Inte ok.

miranda


Idag har jag bestämt mig för tvärtom. 


Kommentarer till “luktärt och rosor

 1. Jag har äntligen tagit mig in hit (igen) för att titta på dina bilder av min otroligt vackra syster. Du har fångat hennes själv i dina bilder.. hon ser lika sökande ut på dem som hon ÄR.
  Fantastiskt duktig fotograf och självklart en otroligt vacker modell! (..ja jag är lite partisk ;-)).

  Vi pratade dessutom om att kanske ta familjebilder, kanske skulle DU vilja vara den fotografen då.. skulle känna mig hedrad om vi fick vara med på dina bilder..

 2. En bukett behöver inte vara stor och påkostad för att vara fin – det är tydligt. Jag gillar det så där. Jättevackert! Önskar att jag själv hade orken att pyssla om, plantera och sedan få skörda frukterna. strö mer vackert över min vardag. Jag tror att jag skulle må bra av det. Jag vet att jag skulle må bra av det!

  Kul att få läsa Mirandas egen kommentar också. Glömmer ibland att det finns många känslor bakom de vackra bilderna. Ni gör det bra, båda två!

 3. Kommentarer är fiint! När jag läser alla här får jag oxå lov att tacka för att ni gillar bilderna på mig! 🙂 krickelin fångade många bra och väldigt många knasiga då jag var blyg blundande, gjorde knasiga miner!haha tack för att jag får vara med! X miranda

 4. Jippi, precis så är det, det vet ju alla som bloggar, man blir så himla glad sv kommentarer. Mitt höstlöfte måste bli att kommentera och peppa fler bloggerskor. Tack för dina fina fina ord, jag är också så himla glad över att ha funnit sig. Kramar

 5. jag vill ju inte tjata.. vill inte vara upprepande egentligen.
  men kan ändå inte låta bli..
  att tala om att jag verkligen gillar din blogg.
  Och alla foton.. och stilen.. och orden.
  Så nu var det sagt. Igen. 🙂

  Kram

 6. Fantastiskt fin bukett ja! och den blicken. rakt in i kameran. ser ut vara samma färg på ögonen som skogen.. det gröna och svarta. fint.
  kram, Ica

 7. Vilken bukett <3 himla fin! Mina luktärt blev visst inte mer än långa smala stänger som inte blommar.. Passar tydligen inte att så i kruka fick jag lära mig av en vän idag. Hoppas idag är bättre. Snygg hon är miranda också!

 8. Du är så fin och bra och jag älskar att du är så ärlig med ditt mående och dagstillstånd. Det är som livet liksom. Kram!
  En Johanna

 9. jag har inte varit här på alldeles för länge. och jag tycker verkligen att du är helt fantastisk och så tänker jag att det är så många som skriver det så vad spelar det för roll om jag oxå. men så tänker jag att det är ju just det det gör. spelar roll alltså. För jag tror att du blir glad. jag tror att du känner jippi för varje fin kommentar du får.precis som jag gör. så nu skriver jag krickelin. att du är så himla bra. en av dom bästa. magnifik med kamera och ord. bästa vinklar och vrår får du fatt i och gör till konst. du inspirerar och du trollbinder. som att du berättar en saga fast det bara är vardag. jag är glad för det. jag är glad att jag hittade hit och jag är glad att du finns. Kram och redigt high five, rakt av bara 🙂

Kommentarer stängda