Jag satte lupiner, viburnum och rosa blommande kastanjekvistar på bänken utanför växthuset. Sedan föll regnet så tacksamt över trädgården och Varberg.

Jag har några luktärt att placera ut men ingen plats för dem. Jag får klura ut något bra…

Jag skulle vilja tacka  alla som lämnat kommentarer och små hjärtan i detta inlägg. Det kan vara läskigt att lyfta den här sortens ämnen men modet och styrkan att lyfta psykisk ohälsa och missbruk är större än rädslan. Jag vet att vi kan hjälpa varandra och att vi får ett samhälle med mer förståelse, bättre vård och breddar vår kunskap om vi vågar prata med varandra. Sluta gömma oss.
Tips – Lyssna på Djävulspodden.
Jag ska svara er alla och uppmanar också andra att fylla på. Det är trösterikt att dela erfarenheter, rädslor och sorg.

Avslutar med att dela några mycket varma ord som en läsare skickade via dm idag. De får mig att känna mig på helt rätt väg.

“Hej och nej! Du behöver inte svara på detta meddelande. Vill bara påpeka att din gåva är så viktig. Skönhet och yta är inte samma sak. Tog ett tag för mig att förstå det. Genom att skapa all denna skönhet som du har förmåga att göra i kombination med mod och ärlighet att kommunicera det som är viktigt, så har du en otrolig arena att få nå ut med något som faktiskt kan få människor att må bättre på riktigt. Lååång mening där. Vi lever i en ny tid som känns förvirrande för många.

Och vi behöver nya ”andliga” ledare att följa, lyssna på och framförallt identifiera oss med. Med andlig menar jag inte religiöst utan mer själsligt.

Tack för att du är du. Fortsätt lyssna på din inre röst. Du kan verkligen göra skillnad. Och även om du känner dig låg så lyser du upp.
Med vänlig hälsning,
En vanlig hederlig följare”

Somnar tacksam i kväll.

 

Kommentarer till “Lupiner, kastanj och tacksamhet

 1. Lyllos dig som får regn. Jag längtar efter regn, lika gör vår trädgård. Det är så torrt i Uppland nu.

 2. glad här för en stund att sitta och faktiskt
  ha tiden att verkligen ta in bilder, läsa igenom
  text och njuta av allt vackert Du delar, ljust och mörkt.

  skriver under på varenda ord av ‘en vanlig hederlig följare’
  också.. just så..! tack för Dig, kristin. på riktigt.

  varma hälsningar,
  hannah

 3. Men ja, håller med din läsares meddelande till fullo. Tycker din äkthet lyser igenom och jag som är sjukskriven för utmattning just nu finner mycket inspiration och livslust i din blogg, både i inläggen som är rent vackra och de som är mer djupa textmässigt. Tack Kristin för att du orkar blogga så fint!

Kommentarer stängda