Hej. Igår jobbade jag med kameran hela dagen och hade lyckats boka in lite mer än vad dagens timmar tillät. Jag började tidigt med att förbereda mitt deltagande i en utställning, packade bil och åkte runt med grejer som skulle lämnas av. Så fort det blev ljust tog jag mig ner till stranden för att fota vid “min” brygga.

Jag tog bilder på både mig själv och Boris och åkte sedan hem och printade ut dem för ett jobb.

Kaffe, tända ljus och datortid.

Sedan åkte jag tillbaka för att knäppa lite andra foton innan jag fick brått att köpa lussekatter och åka till FGL Store.

Där mötte Mir upp mig och vi tog vintriga bilder.

Vi fotade nyheter…

…och klappar.

Lite chill för Mir i pyjamas i vårt kök. Här är så himla mysigt! Sen avverkade vi en del viktiga beslut och mail. Då fick vi stänga av musiken så jag kunde koncentrera mig – hade nämligen dragit på mig världens huvudvärk. Såklart. Så här ska ju dagarna inte se ut helst.
Blir så himla känslig för ljus och dofter när huvudvärken kommer…

Men en tablett och kramar från Jennie hjälpte.

Och torsk med brynt smör. Det gjorde susen. Vi sa hejdå och jag tog mig till nästa ställe.

Här stannade jag och andades. Titta på utsikten!
Magi över Skrivareklippan utanför strandpromenaden i Varberg. Jag hade kört upp på Varbergs Fästning med bilen full av prylar och brummade in på Borgården.

Jag är med och deltar i deras utställning under söndagens Julmarknad med ett dukat julbord.
Spännande med min tolkning och jag hoppas du har möjlighet att ta dig dit. 3 december, 12-17 är julmarknaden. Läs mer här.

Missa inte heller Jul på Strömma denna helgen.

Efter detta så landade jag hemma och betade av annat jag inte hunnit under dagen. Sedan blev det pizza med min lilla kille massa mys i soffan med tända ljus och glass.

Kommentarer till “Min fredag i bilder

  1. Vad jag gillar att kika in här. Alltid så vackra bilder och fina texter. Önskar dig en fin första advent!

Kommentarer stängda