Du har väl inte missat veckans bästa nyhet?

Att Johanna Bradford har flyttat sin blogg till Elle Decoration. Så glad att får vara kollega och granne med denna fantastiska kvinna. Så smickrad också över att hon frågade om jag kunde fota juligt inspirerande bilder inför hennes flytt.

Vi var hemma hos Johanna och hon hade förberett med mängder av snygga och enkla julpyssel.

Jag hade precis lämnat ett lunchmöte i Göteborg och sprang bokstavligen gatorna fram och upp mot Linné för att hinna hem till Johanna innan mörkret sänkte sig i hennes kök.

Fast vi fick ihop riktigt tjusigt bildmaterial trots tidsbristen.

Så fint att blanda olika amaryllis så här. Buketten här är verkligen helt fantastisk!

Ta del av alla bilder och tips och råd hos Johanna Bradford.

Idag är jag i Göteborg igen. Har precis lämnat Scandic Rubinen efter en presentation om hur företag gör lyckade samarbeten med influencers. Ett mycket intressant ämne där jag får möjlighet att berätta om branschen ur mitt perspektiv – prata om hur det blir gynnsamt och bra för både kund och influencer, berätta om annonsmärkningar, ge olika exempel och tips och råd om hur man kan göra en kreativ och lyckad kampanj.
Att påtala att det är svårt att betala veckohandlingen på ICA med en snygg vas och att vi som jobbar med detta därför inte ska erbjudas produkter som ersättning för marknadsföring i våra kanaler. Det är viktigt att veta sitt egna värde och informera företag om hur de bör jobba med den nya sortens marknadsföring. För hela branschens skull såklart.

Nu sitter jag på Da Matteo och betar av lite jobb och sedan ska jag hem och mysa med min minsta kille. Hoppas du har en fin dag.