Den här dagen började fantastiskt bra i en solig trädgård. Jag hade fullt sjå med att flytta runt möbler och gödsla mina trädgårdslådor inför utplantering av dessa fina.

Sedan fotade jag fredagens #trädgårdsbuketten och drack dagens andra kaffe innan jag sprang iväg för att bli intervjuad av en tidning och sedan träna. Ett dopp i havet hann vi också med innan jag begav mig hem till trädgården igen.

Insåg ganska snabbt att jag har för många dahliknölar och sommarblommor – stannade upp i arbetet och funderade lite…

Fotade sedan detta fat som jag fyndade på en loppis i Helsingborg och begav mig till tandläkaren för att fixa ett tandimplantat. Vilken sjukt obehaglig upplevelse att skruva in en skruv i käken och sedan sy. Omg! Helt fantastiskt att man kan göra detta dock.

Inte så fredagspepp längre nu när bedövningen börjat släppa och efter jag ätit mixad morotsoppa till middag…