Min fredag i korta drag

Den här dagen började fantastiskt bra i en solig trädgård. Jag hade fullt sjå med att flytta runt möbler och gödsla mina trädgårdslådor inför utplantering av dessa fina.

Sedan fotade jag fredagens #trädgårdsbuketten och drack dagens andra kaffe innan jag sprang iväg för att bli intervjuad av en tidning och sedan träna. Ett dopp i havet hann vi också med innan jag begav mig hem till trädgården igen.

Insåg ganska snabbt att jag har för många dahliknölar och sommarblommor – stannade upp i arbetet och funderade lite…

Fotade sedan detta fat som jag fyndade på en loppis i Helsingborg och begav mig till tandläkaren för att fixa ett tandimplantat. Vilken sjukt obehaglig upplevelse att skruva in en skruv i käken och sedan sy. Omg! Helt fantastiskt att man kan göra detta dock.

Inte så fredagspepp längre nu när bedövningen börjat släppa och efter jag ätit mixad morotsoppa till middag…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *