jonas_Kristin_lagerqvist-3397

Det är dags att kicka igång Söndagsintervjun här igen på bloggen. Men först! En liten tillbakablick på några av de som publicerades under våren.

Min man Jonas var med en söndag. Aldrig har jag haft så hög statistik gällande besökare förut, varken innan eller efter denna dag. Roligt tyckte Jonas som också skrattar gott åt att hans back flip på vår studsmatta denna veckan nästan har 10 000 visningar i mitt feed på Instagram.
Jag är väldigt stolt över att få dela livet med en så inspirerande man. Han bollar familj, karriär och träning med ett imponerande engagemang och med stor ödmjukhet.
Läs hela intervjun med Jonas.

mir_Kristin_lagerqvist-1478

Miranda Rebecca är min partner.
Vi driver For Good Luck tillsammans och ibland får vi nypa oss i armen för tusan vad roligt det är. Och vad bra det går! Vi skickar klänningar och smycken runt hela världen i skrivande stund och har till och med fått ta in hjälp med att packa ordrar varje vecka.
“Make money while you sleep, travel and have fun” var vårt motto när vi drog igång detta sidoprojekt. Miranda är alltid positiv, sugen på äventyr och väldigt mjuk i hjärtat. Ska bli så spännande att se hur vår framtid tillsammans ser ut.
Läs hela intervjun med Miranda.

hakesgard_kristin-lagerqvist-9065

Marie Emilsson driver Håkesgård utanför Varberg. Jag älskar hennes stil och kreativa själ. Hon är så varm och ren rakt igenom, gör liksom sin grej och har sådan härlig känsla i allt hon tar sig för. Heja Marie!
Läs intervjun med Marie.

johanna91

Johanna Bradford är min närmaste bloggkollega och också en god vän. Trots att hon är tio år yngre så känns hon bra mer mogen än mig många gånger och det är ofta hon ger mig kloka råd och peppning i olika arbets- och livssituationer. Älskar hennes lugn som hon kombinerar strålande med enormt driv och sprudlande kreativitet.
Läs intervjun med Johanna.

malin_kristin-Lagerqvist-3966

Malin Persson är bland den coolaste kvinnan jag träffat. Så jäkla vacker, ödmjuk och med båda fötterna på jorden. Positiv, energifylld, klok och superkreativ. Alltihop i samma förtjusande lilla människa. Hennes stil är alltid väldigt inspirerande och då gäller det allt från vad hon äter, har på sig, vart hon reser och hur hon inreder. Bästa Malin!
Hon är dessutom bloggkollega här på Elledecoration.se.
Läs intervjun med Malin.

marina_kristin-Lagerqvist-6713

Marina Evertsson är yrvädret som driver succésagan Strömma Farmlodge i Tvååker. Det är krut i henne ska du veta. Hon fixar allt och är en cool mamma. Jag älskar att hon är så skör och stark på samma gång och att hon är en drömmare  precis som jag. Hon födde dessutom en liten Daisy mitt i boklansering och precis innan högsäsongen drog igång och fixade sommaren med bravur. Cool katt!
Läs intervjun med Marina.