Igår hade jag med mig kameran hela dagen och tänkte låta er få följa med från morgon till kväll. Jag vaknade vid 7-tiden, hjälpte iväg barn till skola och därefter mixade jag en grönkåldryck som jag dricker en liter av nästan varje dag.
Två stora nävar grönkål, en halv citron, en stor bit ingefära, banan, lite mandelmjölk, havregryn och vatten.

Då jag skulle koka kaffe så upptäckte jag att gasolen var slut. Ut i nattsärken för att byta på baksidan av huset. Blev påmind om min jättehög av skräp som jag ska ta till tippen…

Sådärja. Ordningen återställd. Det blev kaffe denna morgon också.

Varje morgon tar jag en runda i trädgården. Detta är en av fördelarna med att jobba med sitt egna – jag äger min egen tid och jobbar när det passar mig. Jobbet måste ju alltid bli gjort, ibland får jag jobba då det inte passar heller såklart – men att få starta så här om morgnarna är guld värt för mig.

Jag lyssnade på Silvervägen på ljudbok och blev faktiskt klar idag. Mycket läsvärd.

Rundan för att se hur det går för plantorna.

I år har jag bytt ut hängmattan här mot denna soffa. Boris gillar! Här är morgonsolen härlig och detta blir en fin frukostplats denna sommar.

Av min granne Bengt fick jag chilli- och tomatplantor i helgen. Tryckte ner dessa i varsin kruka och gick in i huset för att börja packa för dagens fotografering.

Men varför har jag satt skorna på bordet? Hahaha! Tänkte väl att jag att jag inte fick glömma ta på mig dem.
Jag är nog egentligen en sådan som behöver packa ordning allt kvällen innan – om du skulle räkna alla gånger jag springer ner i källaren och upp på övervåningen innan jag fått ihop grejer så skulle du inte tro dina ögon. Glömmer mitt i språnget vad det är jag ska ha oftast.
Men jag är ju snabb så det löser sig alltid ändå.

Lite potatismjöl i hårbotten är ett av mina bästa life hack. Fungerar som torrschampoo på mig.

Jag hade tagit på mig vita linnebrallor och t-shirt. En fin jacka jag fått i gåva också. Måste visa mer av denna snart.

Jag begav mig till FGL Store för att packa ner kläder och steamer för fotografering. Vi har fått in så fina handtryckta linneservetter,

Drog på mig en av FGL’s  linnekavajer och fyllde bilen med massa kläder.

Åkte till Bua – Fiskebyn där Miranda bor. Vi möttes upp hos hennes vän Marie som skulle vara barnvakt åt Finn  medan vi jobbade. Vilket fint växthus va?!

Vi kikade på nyheter och steamade massa kläder. Jag tiggde till mig en macka för jag hade glömt av att äta något mer än den där grönkålsdrycken.

Fint linne.

Vi hade naturligvis kikat i väderappen innan och var redo för sommar. Men regn och vindar drog in och det blev svinkallt och vi hade det ganska tufft. Fick bara fotat en tredjedel av vad vi skulle. snark.

Så fin miljö. Älskar den här fyren i Bua.
Tänk att Miranda har växt upp här och kunnat äta havskräftor varje dag. Lyllos!!!

Sjukt kallt som sagt och också lite svårt att göra kläderna rättvisa då det blåser så mycket.

Vi åkte hem till Marie igen och blev serverade rödbetsbiffar på hennes egna vackra keramik. Här finner du hennes webshop om du är sugen på att köpa fina muggar.

Vi sa hej till Maries hönor och jag fotade runt lite innan jag slängde mig in i bilen och åkte till skolan.

Där hämtade jag dessa två goingar. Stella och Igor.
Hjärtat svämmar över – så himla fina ungar.

Igor gjorde läxan och jag fixade pannkakor. Sedan vilade kameran en stund då jag skjutsade min stora grabb och fixade med andra barn.

Fullt ös med massa ungar i trädgården, hoppandes och fikandes. Knappt så jag hann i väg till träningen vid 19. Tur ändå – blir väldigt deppig om jag inte tränar.

När jag kom hem var det naturligtvis en kissnödig hund i hallen och barn som behövde komma i säng. Mitt i detta kom vår stora kille för att ladda telefonen och chilla lite i soffan. Vid 22- tiden blev det mörkt i trädgården och jag vinkade hejdå till den blivande 20-åringen.

Ok. 22.30 satte jag mig med jobb och grusiga ögon… hahaha… där fick jag som “glassig frilansare”…
Jonas var borta på jobb hela dagen och kom med tåget vid 24.30, då hade jag somnat med min ljudbok i öronen..

Kommentarer till “Min måndag – kameran fick följa med

  1. Hej! Vilka härliga bilder, tack för att du delade med dig av din måndag.
    Var är de snygga linnebyxorna ifrån?
    Kram

  2. Åh så fin måndag! Vilken dröm, trots kyla! Linnet är verkligen ursnyggt, likt allt de andra ni har i butiken. Så glad att jag hittade ert märke och era bloggar. Liten fråga jag ser en sweatshirt skymta med “be strong” loggan, är detta något ni kommer ha i butik/webbshop? Köper mer än gärna ett till plagg från sisterhood för att stödja! Så viktigt. Ha en fortsatt fin tisdag! Kram 💞

Kommentarer stängda