Här kommer lite av min dag i bilder.
Dagen blev sannerligen inte vad jag tänkt mig då jag egentligen hade tackat ja till mysig middag på Artilleriet Kitchen, tänkte också springa förbi Lise’s event hos Rum för Papper och besöka Eggers invigning av uteserveringen.

En familjesituation gjorde att jag fick ställa in mitt resa till Göteborg och jag försökte klara av mina arbetsuppgifter så gott som möjligt under dagen. Jag fotade bland annat fin keramik.

Plockade in och ur mitt skåp med fat och fina små vaser. Som rekvisita hade jag tagit in de finaste små vita blomster jag fann på gatan.

& så här såg det ut i trädgården idag. Det här utrymmet väntar på att få grus runt lådorna och lite blomster i dem…
Men någon sa att jag ska vänta till mitten av maj med att sätta ut dahlior så jag får lägga band på mig.

Utanför växthuset blomstrar det dock för fullt  av fina penséer.

Där sjunger också dess tulpaner på sista refrängen.

Jag har köpt kronärtskockor att gräva ner. De ger så vackra blommor.

Och vinrankorna längs taket inne i växthuset börjar få lite växtlighet de också.

På eftermiddagen blev det dags för mig att plocka bort alla mina grejer och styra upp annat.

Någon timma vid datorn, sedan en hel del familjelogistik och en vitsippepromenad med min Boris.

Kommentarer till “min onsdag i några bilder

 1. Hur planterar man kronärtskockorna? Nyfiken o sugen på att själv göra.

 2. guuud ni har det så fint. jag hinner glömma bort det mellan besöken på bloggen. KUL med pallkragarna också, det brukar växa bra där.

 3. Du tar så vakre og inspirerende bilder, Kristin! Det er en glede å følge deg 💙

 4. Hej! Gud vilken fin cykel, blev jättesugen själv!
  Har en undran som jag funderat länge på. Hur funkar det med ett sånt här samarbete egentligen? Får du betalt för själva inlägget och sen köper du cykeln privat? Eller ingår cykeln som en del av ersättningen?
  Vore så tacksam för svar, har verkligen grubblat i evigheter haha 🙂
  Kram!

 5. Tråkigt när det inte blir som man tänkt och hoppas det blir bättre. En helt annan sak…är sugen på en likadan dagbädd som ni har i växthuset. Vi har också ett svart växthus och tycker den skulle vara perfekt hos oss. Var är den köpt/kommer ifrån?
  Kram Liselott

Kommentarer stängda