Detta inlägg presenteras i samarbete med Monark Cyklar

Jag väljer att cykla så ofta jag kan och kan stolt säga att jag bor i en riktigt vacker cykelstad. Vi är många som tar oss fram på två hjul i Varberg.
Därför blev jag väldigt glad när Monark bad mig testa deras Elcykelstudio.
Ett ställe där jag kan designa min egen elcykel online. Jag kan alltså sitta i mitt eget kök och klicka mig fram bland en mängd olika alternativ och se elcykeln formas efter min smak på datorskärmen.

Jag blev min egen cykeldesigner och skapade min drömmars elcykel med min personliga prägel.

Det är ingen hemlighet att jag inspireras av tonerna från havet och valde därför en ljusblå färg på ramen.

Jag velade lite mellan att välja olivgröna skärmar och kedjeskydd. Tyckte det bröt av fint mot det ljusa blå och matchade de bruna handtagen och sadeln fint…
Så jag lämnade datorn och gjorde något annat medan jag funderade lite…

När jag återvände till datorn efter någon timma så hade jag bestämt mig. Jag gjorde klart min elcykel och sedan la jag en beställning. Så smidigt!

Det bästa var att man får sätta sin egna valfria logga på cykeln. Man kan skriva vad som helst tänker jag. En liten tänkvärd text kanske? Typ “vill du ha en idiot lägg din hand i min”…
Dekalen placeras på elcykelns kedjeskydd så jag valde en grå färg som jag tyckte matchade den blå tonen. Kommer bli så fint och väldigt personligt.

Cykeln jag beställt är baserad på Monarks elcykelmodell e-Karin, en kvalitetselcykel som handbyggs i  fabriken i Varberg. Undrar om jag kan hämta ut den där…? Bor ju nästan grannar!

När elcykeln är färdigbyggd skickar Monark den annars till vald butik för upphämtning.

Så här fin blev min elcykel.
Längtar tills jag kan cykla ner till Damernas brygga med den här och ta ett dopp. Har inte haft en elcykel innan och det känns jättespännande. Grannen har en och hela familjen använder cykeln flitigt. Skönt att få en liten extra knuff när man behöver det.

Att välja cykeln är en självklarhet. Tänker man på närheten till naturen, den friska luften, motionen och det miljövänliga valet så blir det ett enkelt val. Kika in på Elcykelstudion och se hur du kan skapa din egen drömcykel.

Kommentarer till “Elcykelstudion – Jag har designat min egen elcykel

  1. Sååå fin. Detta ska jag unna mig själv nästa gång jag når ett stort mål! Istället för en andra bil liksom!
    Men kan du prata om BYXORNA!!!! Vart ifrån???????????? Drömmiga ju!

  2. Tänker mer en text som “rör du så dör du” men riktigt roligt koncept iaf.

Kommentarer stängda