varberg_kristin Lagerqvist-5811

Det finns verkligen inte något ställe i världen som slår min kärlek till Varberg. Jag flyttade hit när jag var 21 år och har tidigare haft sommarstuga i staden sedan jag var 4 år. Denna lilla kuststad omfamnade mig och tog hand om mig när jag behövde det som mest och för det är jag evigt tacksam.

Det sprudlar av kreativitet i Varberg och närheten till havet med en fantastisk brädkultur (skateboard, surfing osv..) gör att hjärtat klappar hårdare för varje år.

varberg_kristin Lagerqvist-5816Under åren har jag lärt känna många entreprenörer i Varberg som liksom jag vill lyfta denna plats på jorden och visa upp, stolta som tuppar,  detta fantastiska utbud staden erbjuder. Alla verkar tillsammans, lyfter och skapar samarbeten. Det är mäktigt.

varberg_kristin Lagerqvist-5805

Och hur vackert är det inte då!? Alltså, shit. Sommar, vinter, vår och höst. Vi vill vara vid havet. Bo och verka.
I helgen åkte vi till Rödskär och promenerade ut bland klipporna för att kasta macka och dela på en apelsin.

varberg_kristin Lagerqvist-5818

Svårare än så behöver det inte vara för att hitta lyckan i magen.

varberg_kristin Lagerqvist-5826

Ingen är gladare än oss som snart kan kasta av oss kläderna och simma ut bland tång och krabbor just här. Här har förresten två sälar förföljt mig under en sup-tur förra året…

varberg_kristin Lagerqvist-5834

Detta året har Varberg dessutom nominerats till Sveriges Stadskärna 2016. Heja heja!
Kika på filmen här så förstår du precis varför. Vem vill liksom inte delta i Hallifornias avslutningsfest på Fästningens borggård i sommar efter att sett de sista sekunderna i detta klipp?
Wow! Stolt som en tupp var det ja.. 🙂

Inom kort ska jag skapa ett inlägg med tips för dig som ska besöka Varberg under året. Håll utkik!