shop_kristin Lagerqvist-5932

Idag bråkar jag med solen. Älskar den, men…
Började redan vid klockan 09 då Marina kom med en gryta vi skulle fotografera till boken vi jobbar med. (sista bilden!)

Det skarpa ljuset är fantastiskt på alla sätt men det funkar ju inte riktigt i alla lägen om man säger så…  Skärmar och grejer fick dras fram.

shop_kristin Lagerqvist-5952

Sedan skulle jag fota några grejer jag lagt upp på bordet och var lite stressigt kreativ och hängde upp en filt i fönstret… Siv tyckte att det var himla spännande dock…

shop_kristin Lagerqvist-5962

…och det hela resulterade i en kraschad julklapp från Artilleriet. satan!

shop_kristin Lagerqvist-5938

Solen fortsatte envist att skina in och jag förflyttade mig till nästa rum för att ta de sista fotona till min shop med limiterade foton. Här är Fish Sticks 50x70cm.

shop_kristin Lagerqvist-5939

Jag har tre foton i storleken 70x100cm också. Och så finns det även 35x50cm i fem olika motiv… Här är Changed Locations.

shop_kristin Lagerqvist-

För ett par veckor sedan passerade jag 25 000 följare på Instagram och är naturligtvis väldigt glad över att så många vill ta del av mina foton i denna lilla kvadratiska värld. tack!
Och vill du följa mig på Facebook så går det också bra nu!
Jag lämnade fb för massa år sedan då jag tyckte det var totalt oinspirerade och gav mig mest ångest. Jag jobbar dock med fb i mitt arbete som digital marknadsförare och inser naturligtvis vilken kraft detta forum har i allas vår vardag, ett fantastisk kommunikationsforum.
Och. Nu, sedan jag flyttade till Elle Decoration har jag öppnat ett nytt konto – ett för Krickelin – och har med ny tjusning anammat detta sociala media. Vill du bli min Facebook- vän? Jag lovar att dela massa härligheter jag inspireras av.

shop_kristin Lagerqvist-5958

Här är bilden från bordet som orsakade den kraschade papegojan. Jag åker till Florens om ett par timmar med Johanna Bradford och våra män och packar lätt och luftigt. 26 grader varmt,  Pinot Bianco och gelato viskade någon…
Då kommer vi bo precis där fotot Changed Locations är taget.

Och du. Här är länken till min nya shop – Krickelinphoto! In och kika vetja!