Vintern och våren smetas ihop på ett kladdigt vis just nu. Igår satt jag utomhus och poddade, plockade små snödroppar och vände näsan mot vårsolen och idag vaknade jag upp i ett vitt vinterland och minusgrader. Även om vädret inte är riktigt som jag tycker det borde vara i slutet av mars så rullar dagarna på i en faslig fart. Tittar i kalendern och det står att vi ska emballera alla möbler och ta dem till fraktbolaget som kör en lastbil ner till Frankrike idag.
åh herre gud.
Hör min egen röst i huvudet –  “nu ska vi ha god framförhållning denna gång så vi inte kommer på att allt ska göras dagen innan vi åker – visst, ok?”

Så står vi här nu och har inte ens hämtat färgen som rummen i det nya ska målas i. Ingenting är emballerat och allt ligger utspritt på ett lager, i min butik och här hemma. Detta bordet ska till exempel packas ihop och skickas ner till det franska köket. Det som stressar mig mest av allt är dock min kollektion av kläder som jag egentligen borde fota på modeller och lansera innan jag åker tidig morgon Skärtorsdag. Det gör mig så himla ledsen när jag inser att detta förmodligen är en orimlig önskan. Jag har inte fått skarpt datum på då leveransen kommer och har denna gång inte fått fotoplagg i förväg så det har varit en omöjlighet att bestämma dag för fotografering samt boka modeller och location. Har aldrig suttit i denna sits tidigare och behöver öva på att acceptera situationen – det blev inte som jag tänkt men det kan bli bra ändå. Acceptans.

Mitt i allt ska ta mig upp till Stockholm och Nordiska Trädgårdar för att stå i Hanna Wendelbos monter på mässan under torsdagen. Jag är där under eftermiddagen. Ses vi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *