Dagen sken upp och blev riktigt vacker i vårsol och varandras sällskap. Det är bland det bästa jag vet att fördriva tid med mina vänner. Någon sitter och jobbar, en annan ligger på soffan och en tredje fixar med disken. Samtal om allt viktigt och oviktigt. Tystnad också. En påtår på kaffet och det var väl för väl att någon hittade vanliga och icke smaksatta kaffebönor. Nu är jag påfylld med kärlek och energi även fast jag knappt sovit en blund sedan i fredags.

Så pepp på sommaren på Strömma Farmlodge. Konsertbiljetterna säljs resande fart så har du inte haffat någon biljett än så ta en kik här. Moonica Mac kommer och henne måste jag se igen. Cleo och Johnossi. Amason såklart. Vilka bokningar!

Tror ni hon kommer hinna podda? Ja, nu får hon fan inte banga va?

Vi är inte inne i april  ens och hennes arbetsbelastning är redan maxad till tusen. Både imponerar och ger mig illamående.
Det kommer bli bra såklart – det blir det alltid. Bara man har grymma människor runt en som stöttar upp så kommer allt lösa sig.

Nu ska jag förresten grovklippa podden vi spelade in idag så tack och hej. Ses imorgon igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *