Reklam för egen verksamhet

Jag kikar in här innan huvudet når huvudkudden. Har smitit lite tidigare från kvällens julmiddag eftersom jag ska öppna upp butiken här i Varberg imorgon med specialgäst – Emelie Hallberg kommer med sin fantastiska keramik. Hennes fina mugg dricker jag i ur varje dag så där har du ett varmt julklappstips med en gång.

Men innan jag lägger mig  så jag vill visa er mina favoriter hos FGL Store just nu.  Det här prickiga setet med blus och kjol är så himla fint.

Och vill du köpa kjolen och duster som ett set så finns de till ett pangpris just nu inför jul.

En vacker duk är alltid uppskattat. Den här är handtryckt av träblock och fungerar lika bra på matsalsbordet som på picknick under sommarhalvåret.

Man kanske inte vill ha ärmlöst den här tiden på året – men tro mig, den här linneklänningen är superfin med en blus under också. Ska ta på mig och visa här i kommande dagar.

Detta är en klassiker. Min vän Lisa sa att hon använder sin morgonrock dagligen och till vad som helst. Ibland när hon bor på hotell så kan hon lägga den över en fåtölj som hon inte gillar till och med… Ett användbart plagg med andra ord. Handtryckt med dabuteknik – det minns ni vad det är va?
Man trycker med träblock och lera på tyget och sedan sänker det i färgen.
Så fint hantverk. Älskar mönstret också.

Det sägs att svalan symboliserar hopp, lojalitet, fred och kärlek. En bra julklapp med ett fint budskap.

Om man gillar lounge kläder så har vi detta set till pangpris just nu också.

Slutligen. Jag vill lära mig att bära svart – kolla så snyggt!! Jag blir så deppig då jag har svart på mig men det är verkligen snyggt alltså. Den här blusen har knäppning fram och kan bäras både öppen och stängd ovanför jeans eller kanske som klänning med en klacksko. Gillar multiplagg så mycket.

Kram till dig och hoppas vi ses hos FGL store i Varberg under december – öppet nu på lördag 10.14.

Kommentarer till “Mina favoriter

  1. Min svarta linneklänning🖤Älskar den
    Idag ska jag ha gäster på glöggmingel 🌲
    Många tända ljus o värme🙏
    Då får det bli den vita/naturfärgade linneblusen från i somras🌟

Kommentarer stängda