miss clara_Kristin_lagerqvist-4968

Igår checkade jag in på Miss Clara vid skymning. Med endast några minuter tillgodo innan jag skulle iväg igen så slängde jag bara in väskan, bättrade på mascaran lite och tog några foton på det fina rummet.

miss clara_Kristin_lagerqvist-4972

Alltså, det var så sjukt kallt i Stockholm så på väg från tåg till hotell insåg jag att skor med öppen tå var osmart så ett par tunna strumpor måste inköpas. Andra nödvändigheter. Älskar ingefära.

miss clara_Kristin_lagerqvist-4965

Så här ser rummet ut i skymningsljus. Stora härliga fönster att krypa upp i med ett glas vin och spana ut på myllret på Sveavägen. Så mysigt.

miss clara_Kristin_lagerqvist-4978

Men jag hade ju lite bråttom och beställde snabbt en taxi för att åka till Hanna Wessman som tillsammans med Houzz hade bjudit in till en mysig middag i hennes hem.

miss clara_Kristin_lagerqvist-4977

Såg verkligen fram emot att träffa fina bloggkollegor från Stockholmsområdet. Och vilken fin kväll vi fick! Hade med mig kameran så ett inlägg från detta dyker upp här inom kort.

miss clara_Kristin_lagerqvist-5056

Så idag vaknade jag här. Alldeles för tidigt, kl.06, så typiskt. Hade satt klockan på 08.30 ju… Men  då fick jag helt plötsligt lite tid för både promenad, bloggande, jobb och läsning.

miss clara_Kristin_lagerqvist-5057

Tycker verkligen om att badrummet är separerat från toaletten.

miss clara_Kristin_lagerqvist-5060

Badkaret, med fint insläpp av dagsljus, känns ju lockande.

miss clara_Kristin_lagerqvist-5061

Den här intervjun med Sabina Ddumba i Elle har dock fångat mig så jag ska avsluta den innan det blir bad och frukost.