gbg_Kristin_lagerqvist-4930

Just nu sitter jag på ett tåg från Göteborg på väg till den här tjejen i Stockholm.  Innan jag hoppade på tåget lyckades jag få med mig två grejer från Göteborg som jag vill tipsa om.

Bunches by Blomrum plockade jag till mig tre buntar franska tulpaner till kvällens värdinna. Älskar att köpa blommor så här, som på torget i Varberg fast ännu snyggare förpackat. Ligger på Fredsgatan 6, bara några minuter från stationen.

gbg_Kristin_lagerqvist-4956

Jag är inte så förtjust i det som serveras på tåg och ofta har jag inte hunnit äta lunch innan jag ska iväg.  Då är Togogo på Centralen alltid mitt första val. Snabbmat som är helt naturlig och supergod. Jag gillar deras chiapuddingar jättemycket så idag beställde jag en med kokos och plockade också med mig en smoothie med blåbär.

gbg_Kristin_lagerqvist-4958

Sådärja. Packat liten väska med bara skor och en liten kofta som enda ombyte. Ser fram emot några timmars intensivt arbete vid datorn så jag kan bocka av både det ena och andra. allt gott.