Lite pirrigt det här faktiskt. Idag berättar nämligen Clara Lidström på Underbaraclaras.se och Annakarin Nyberg om sin nya satsning Miss Clarity. En helt egen kollektion vackra klänningar i underbara mönster och färger.

Och – det är jag som fick äran att fota kampanjbilderna!

Helt galet vackra och drivande tjejer.
Blir alldeles varm i magen och superinspirerad av deras väg hit – att skapa en unik klädkollektion för kvinnliga kroppar att blomstra och lysa i. De har sannerligen lyckats fint tycker jag för jag klämde och kände på de fina klänningarna hela dagen då vi fotade. Det var speciellt en vacker ljusblå med blomster som väckte habegär. Den ska jag klicka hem när klänningarna lanseras om ett par veckor.

Känner mig alldeles fredagspepp. Cyklade till affären utan vantar och det är sopat på gatorna. Typiska vårtecken. Har planerat en helg i trädgården för att beskära träd och snygga till för fina vårdagar. Väldigt härligt!

Önskar dig en fin helg.