Min vecka blev lite upp och ner då jag fick hög feber sent måndag kväll. Jag hade varit på en föreläsning av Malin Persson och avslutat med en lätt middag och fina samtal. Var så länge sedan vi sågs och det fanns sannerligen mycket spännade att prata om. Väl hemma kände jag att jag var tvungen att stupa i säng med en gång och härfiån har jag inte flyttat mig sedan dess.

Men vi tittar först på hur det såg ut innan jag jag blev sjuk tycker jag. Jag fotade mitt vackra palettblad då det fått tíllbaka sin plats i huset efter alla juldekorationer. Hon börjar ta sig igen.

Igor blev lite sugen på att ta upp gitarrspelandet igen och mellanbror har börjat träna på gym. Jag är öppen för allt bara de mår bra.

Jag testade själv allt möjligt då jag var barn – det enda negativa med att testa allt var att jag ofta aldrig fullföljde mina åtaganden utan hoppade av mitt i terminer för jag hade tröttnat eller upptäckte att jag inte var lika bra som jag själv inbillat mig.
Detta har tydligen gått i arv. Pappan är inte glad – han är en “follow-through’are”…

Vi hade gäster i fredags och fick två helt fantastiska buketter. Den här tulpanen är sinnesjukt vacker!
Längtar efter alla tulpaner jag satt för i år. Så spännande att se hur de tar sig.

Samma helg tog vi också tag i vårt projekt i badrummet. Kors vad uppskattat det blev på Instagram – rekord i visningar på story och en mängd hejarop över vår mini makeover.
Badrummer blev grönt – vi målade både tak, väggar och skåp i samma färg. Nu ska den här tavlan upp och lite annat piff. Sedan får ni allt här på bloggen såklart.

Ja, sedan blev det ju tisdag och min utsikt blev den här. Nerbäddad i pyjamas och feberfrossa.

Jag försökte jobba lite men efter ett tag orkade jag inte ens titta på serier utan sov mest.

Samma utsikt idag. Fast solen tittade in.

Min mamma sa att det var nog meningen att jag skulle ligga några dagar och jag är nog beredd att hålla med nu faktiskt.
Fast hoppas verkligen jag är på benen imorgon.
Kram till er.

Kommentarer till “Mitt i veckan

 1. Fina bilder!
  Kan du inte berätta lite hur du gör med dina bilder? Allt ifrån redigering till var du sparar dom från kameran?
  Tack🙏🏻🥰

 2. Ja men samma här, har provat en massa men aldrig gjort klart nåt. Och nu då jag har två barn själv tillsammans med en som genomför precis allt, så är det svårt ibland att hitta en bra medelväg till lagom push då storbarnets intresse sinar.
  Fint palettblad!!

 3. Låter ju helknasigt, men jag längtar ju också efter dina tulpaner 🙂 Och så längtar jag efter att få se Hanna Wendelbos alla rabatter, och håkesgårds blomsterodling, och…. ja, liksom lite härligt att nästan få uppleva andras vackra skapelser 🙂
  I år har jag dock petat ner över hundra lökar själv, så förhoppningsvis behöver jag inte bara njuta genom era fina bilder.

  Krya på dig!

Kommentarer stängda