Gjorde en sådan där omröstning på storys – ska jag blogga med mina senaste mobilbilder eller om jobb. 78% ville se mina mobilbilder och 22%  ville att jag skulle berätta om mitt jobb. Så nu kör vi – här är några av mina mobilbilder det senaste.

Min man bjöd ut mig på date i Göteborg en lördag. Vi tog tåget dit en regning lördag.

Hade fått tips om Isabelle och landade på deras barstolar mitt framför alla ostron. Vi beställde varsin skaldjurmeny som kom i två serveringar -Ostron, räkor och hummer, följt av gratinerad havskräfta och Moules Isabelle. Mycket gott! Fick dessutom en kurs i ostron av den mycket trevliga kocken.

En dag bakade jag bananbröd. Då såg det ut så här – Sofia Wood har det bästa receptet.

Igor hänger med sin bästa kompis Henry hela tiden och hans mamma Eduarda har blivit en favorit hos honom. När hon fyllde år så plockade valde han ut dessa blommorna till henne och skrev ett gulligt kort.

Jonas gossar med Boris på morgonkvisten. Han väger nog över 35 kilo och jag orkar inte lyfta upp honom så här. En jättebebis ju!

En dag köpte jag en rosa mössa.

Den fungerar utmärkt att dra på sig efter ett kallt septemberdopp i havet.

Jag badar nästan varje dag nu. Maj- och septemberdoppen är de härligaste.

Att ta en utflykt med familjen på Getterön och sedan äta tidig söndagsmiddag ute har blivit en hit i vår familj. Vi får inte med våra barn på restauranger kvällstid, de tycker det är trist och vill hellre äta hemma. Men jag tycker det är viktigt att testa nya grejer och miljöer, samtidigt som jag gärna vill sponsra restaurangerna i Varberg. Hattaviken på Getterön är kalasbra! Barnen älskar deras köttbullar.

Igor började i gitarr efter sommaren. Han är inte jätteroad än slå länge men har gått med på att ge det en chans.

Vi var på Håkesgård, fikade och plockade blommor. Så himla mysigt och gott!

En helg fick jag staga upp mina dahlior på detta sätt. Det blev jättefult och jag grät en skvätt över att jag inte tagit hand om detta tidigare. Jag visste inte att de skulle bli så otroligt höga.

Jag drar ett kort ur min kortlek Animal Spirits varje dag. Det ger mig vägledning, lite värdefulla insikter och en hel del tröst.

En mobilbild från idag. Jag har suttit i sängen och jobbat idag och lyssnat på regnet som smattrar på rutan.
Jag har också kikat på ett avsnitt Mia Skäringers nya serie Kroppshets – rekommenderar alla att titta.

Annat jag rekommenderar denna helg:
Farmers Market på Strömma såklart.
– FGL Store har öppet 11-15
– Ta en promenad i skogen (inte om det stormar dock)
– Spela Backgammon och äta päronpaj
– Gå till Kallis

Kommentarer till “Mobilbilder från september

  1. Så roligt och levande med dina två sista inlägg. Inga konstruerade bilder utan så som livet är. Känns som man får lära känna dig bättre. Och bilderna på dig, lite mer ofixad, gör dig vackrare. Bara var den du är, leverera mindre

  2. Åh, låter som väldigt trevliga helgsysslor. Jag har superont i bihålorna och kan inte göra några hastiga rörelser. Hatar förkylning och längtar efter havsbad. Jag har alltid älskat havsbad men du har inspirerat mig till höstliga bad, nu senast förra helgen. Lovely! Tack för att du delar med dig av fina bilder och glimtar ur ditt liv!
    Malin

  3. Hej! Vi är 5 tjejkompisar som ska till Varberg kusthotell lör-sön. Tänkte hinna med FGL (lör) och Strömma Farmlodge (sön). Finns det ngt bra lunchställe på lördagen? Kollade Brittas men verkar stängt pga vädret. Tips tack!

Kommentarer stängda