Helgen har passerat och jag har legat på knä här ute i mina trädgårdsland eller i en solstol med en bok bredvid badande barn när jag inte  glott på hela serien Thunder in My heart. TIPS!
Allt har varit bra och mjukt. Jag har varit ledig. Skönt.

Nu är det en sen söndag kväll och jag ska lämna in en deadline innan jag nattar mig själv. Men innan det tänkte jag dela något sjukt som hänt mig flera gånger. Senast förra veckan i rusningstrafik. Bilen saktar ner och jag får bensinstopp – vafan, hur är det möjligt? Hur kan jag inte märka att bensinen tagit slut? Har detta hänt er? Är det bara jag?

Blir så ledsen – fattar liksom inte, man får ju varningar, passerar de utan att jag noterar?
Det är massa siffror, displayer, radio och bluetooth och grejer, hur mycket som helst att hålla reda på ju.  Jag skyller inte ifrån mig men jag fattar inte hur jag kan vara så tankspridd. Ringer min man som får komma med en liten grön bensindunk och fylla på. Jag lovar än en gång att detta inte ska hända igen. Nu ska jag ha koll!
Jag ska fortsättningvis har benkoll på bensintank, kallelser till läkare och tandläkare för mig själv och alla barn, fika till skolan, alltid ha äpplen hemma, svara sms och mail och byta däck i tid. Kära jösses – försöker verkligen. Kämpa!

Maj i mitt hjärta. Nu är allt.

Kommentarer till “Nu är allt.

 1. Ett tecken på att du behöver vila och tanka dig själv. Bilen stannar utan bränsle och det gör vi människor med. Stanna upp! Känn efter var du befinner dig och låt den känslan vägleda dig.
  Du är inte ensam. Du är fantastisk!

 2. Igenkänning!

  Jajamän, har hänt. I skogen mellan byar och min man satt i sätet bredvid 😂 Fick ringa taxi som fick köpa dunk som han fick tanka, och sen komma till vår bil och fylla på ✌🏼😆

  På samma tema. Häromveckan med ny bil och miljarder med displayer så körde jag fel två gånger i rad, på samma ställe, när jag skulle hämta hem barn från kompis. Så mycket i skallen, så många intryck, allt får ju inte plats.

  För ett par veckor sedan skickade jag iväg pappan för att hämta yngsta barnet tidigt från förskolan eftersom de skulle ha personalmöte. Synd bara att det visade sig att det var det större barnet på skolan som skulle hämtas tidigt. Inte barnet på förskolan… märkte vi när det större barnet berättade att vi var sena 😀

  Jaja. För trångt i huvudet ibland.

  Kram!

 3. He he, ja, en gang trillet jeg inn til bensinstasjonen. Nedoverbakke heldigvis.
  En annen gang løsnet eksosanlegget under bilen, men det hang fast, og jeg bare, æsj, jeg har 500 meter hjem, la oss kjøre. Det bråka noe helt forferdelig, og alle snudde seg, men, ja ja. Jeg stopper IKKE midt i den rundkjøringen!!

 4. vet att mina siffror på displayen angående hur mycket bränsle det finns kvar visar alltid fel. har med en 5-liters bensindunk alltid i bilen, särskild på landsbygden viktigt för säkerhets skull (har tyvärr inte en man jag kan ringa 😉 )

 5. Bensinstopp, har aldrig hänt. Kanske jag inte skulle ha skrivit, för nu händer det väl 😉 Men nåväl, jag kastar ett öga ibland på mätaren, bor utanför stan och vill absolut inte hamna i bensinstopp. Tankar när jag har lite kvar. Kram

Kommentarer stängda