Imorgon är det dags för vårt Ett Mjukare Varberg på Brukstorget i Varberg..
Känns i magen ska jag säga – jag ska själv stå på scen och berätta om hur jag hamnade i en våldsam relation som 16-åring och sedan blev fast i den under fem år. Om all smärta och förvirring det medförde.

Upplägget för kvällen är fantastiskt! Vi blandar bra artister med korta föreläsningar och berättelser. Mollie Minott uppträder under kvällen och kommer då bland annat sjunga hennes nysläppta singel “Follow”. Så vacker!!
Land of Trees uppträder också med några låtar och han är verkligen bra.
Verket kommer fixa mat som man kan köpa så kom hungrig.  Jag ska beställa Shrimproll- cajunkryddad räkröra i briochbröd, rostad lök & saltgurka. Alla rätter kostar bara 75kr styck så jag kanske tar två…

Ungarelationer.se och vår egen ungdomsjour i Varberg kommer och berättar om hur ungdomar har det. De delar med sig av information, kunskap och verktyg att ta med sig hem.
Vi riktar oss till ungdomar och vuxna med hopp om att detta blir en afton som lämnar avtryck, ger kunskap och skänker hopp om framtiden.

Idag har vi målat skyltar och fixat vimplar.  Det finns ett fåtal biljetter kvar att boka så snabba dig om du vill komma – eventet är kostnadsfritt och du bokar din biljett här.

När jag ändå skriver om detta så vill jag passa på att tipsa om en ny site som hjälper föräldrar att ta det viktiga “porrsnacket” med barnen.  Klicka på bilden och läs mer. Här kan du också ta del av bra information om “barn & skärmar”

 

 

Kommentarer till “Nu är det dags! Ett mjukare Varberg

  1. Asså så himla fint engagemang och driv! Sitter och blir nästan lite tårögd!

Kommentarer stängda