Idag kikar vi på det som inspirerar mig just nu. Jag är helt uppe i trädgårdsdrömmar och fix – tappar helt tid och rum då jag håller på i trädgården och märker att jag mer och mer lämnar telefonen inne i hallen för att jag känner att den stör. Hjärnan behöver vila.

Men telefonen är ju så himla bra för att samla inspiration. Detta har jag sparat den senaste veckan på Instagram. Är helt besatt av Lotta Ulins hem och tycker hon blandar mönstrade tyger med vackra tavelväggar på ett så bra sätt.
Bild 2 och 3 är från henne.
Charlie McCormick har jag funnit ganska nyligen och är helt tagen av hans trädgård och finner även stor inspiration i hans hem. Klara färger, mycket tavlor, mönstrade lampskärmar, hundar – & mängder av buketter.  Stort hjärta och spara på allt!!

följtips:
@mccormickcharlie

@lottaulin

Ett annat följtips om du är trädgårdintresserad – @thelandgardeners
Den här bilden gör mig så glad.

Och den här. Hoppas jag får till något liknande att rama in av mina sommarblommor i år.

Fin dag till dig.

 

Kommentarer till “Vad inspirerar just nu?

  1. Åh vilka fina konton du tipsar om! Tack!
    För oss som följer Dig är det Du som är så inspirerande, och bjuder oss på en massa vackert och härligt. ❤

Kommentarer stängda